reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Dziś postanowiłam znaleźć czas, by do Was zajrzeć i zaczęłam skakać po maju od początku, potem szukałam kiedy ja dołączyłam, wspominałam sobie trochę i przypominałam jak to było. Główne problemy wtedy , to co kogo boli i co każda jadła, bądź na co ma ochotę :-). Fajnie, fajnie, tylko że straciłam tam tyle czasu, że tu nie będę mogła nadrobić...

reklama
Witam z kawusia!
Ale dzisiaj piękna pogoda, lekki mrozik, pełno śniegu, saneczki oczywiście zaliczone, zjazdy z górki również i jedna mała wywrotka:)
Styna oj to uważaj:)

Ale dzis pusto.
Mam nadzieje ze weekend u wszystkich udany.
U nas sanki zaliczone, odwiedziny u tygodniowej Lenki (moja kolezanka urodzila tydzien temu) rowniez.

Teraz dojadam budyn i co chwile biegam do Oskara bo ma taki straszny kaszel ze wczoraj az wymiotowal przez niego i boje sie zeby dzis sie tak znow nie skonczylo :baffled:

Witajcie,

u nas weekend udany - wszystkie babcie i dziadkowie odwiedzeni. Wczoraj maraton - 2 moje babcie i moi rodzice - Zochna wykończona, ale dzień zaliczam do udanych :). jolek - dziś M ma popołudniówkę, więc siedzimy same w domu.

W pracy od kilku dni mam luzik i korzystam na maxa ;), bo jak mi dowalą robotę, to znów nie do przerobienia. Idę zrobić sobie kawcię ;)

Styna, ypra - nie dziwię się, że macie strach przed porodem...
Styna - może poród trwał krótko, ale kilka razy :-D

I ja się witam:-)
U nas też maraton po babciach, ale ze względu na chorobę tylko tych najbliższych. Niestety dalej z glutem + kaszel. To znaczy u Marti , matka już lepiej.
Jaipur - próbowałam nauczyć Młodej Mamuś, ale wychodzi Maniuś:-D więc dałam spokój hahaha. Maniuś to miś ulubiony, z którym śpimy. Nadal jestem "Matunią":-D.

Hej :-)

kochane nie popiszę , bo gadzik się obudził i " mamo,mama,mamo,mama " a wcześniej ćwiczyłam , obiadek przygotowywałam i takie tam :)))

nadrobię wieczorkiem przed meczykiem :))) :* buźki

cześć laseczki,

ale zasypało nas, do środy ma tak padać, niedługo trzeba będzie kopać tunele;-)
ypra,styna nie ma co się bac, fajowo będzie, znów taki pędraczek się urodzi i będzie wisiał na mamie.
Nie to co te nasze "siam" odzielne pociechy.Wszędzie siam i wszystko siam.

Witam ja zasmarkana jestem jak diabli. W piątek jak odbierałam Nadię musiało mnie przewiać i teraz masakra. Cały weekend malowaliśmy bo agencja uznała że wszystkie pomieszczenia w ciemniejszych kolorach muszą być w magnolii nie cierpię tego koloru:eek: Uznaliśmy że lepiej przemalujemy mimo że kolory nie były w sumie bardzo ciemne słoneczny żółty ładnie wyglądało ale farby kosztowały 50 funtów a kaucja to 720, więc wolimy nie mieć problemów. Kumpel się u nas zatrzymał na 2 tygodnie i pomagał z malowaniem i z przeprowadzką też obiecał pomóc więc jakoś poszło chociaż i Nadia pomagała. No właśnie co do Nadii dalej kaszle ale już lepiej no ale wciąż jej chyrla w płucach. Po za tym ma swoją ulubioną bajkę "mysz"- klub przyjaciół myszki mikki i co chwile patrzy na Tv i woła "nie ma mysz" przynosi pilota i każe włączyć. Wogóle zaczyna więcej mówić i łączyć słowa.

Jestem :-) ale do nadrobienia za wiele nie mam... :-(

Jaipur- to może "siam siamowi" też maluszka zafundujcie ? :-p;-)
Ypra,Styna- będzie dobrze laseczki :* , jeszcze troszkę macie do porodów , My tu będziemy trzymać kciuki aby poszło gładko:)
Joluś- i jak tam u siostry ??? z dietką spokojnie jak będziesz miała chwilkę :*
Lepidoptera- fajnie że wszystkich dziadków odwiedziliście i cieszę się że w robocie luzzzz i oby jak najdłużej :)))
Basiekk- :* zdrówka i również miło że u dziadków byliście :))
Karolka- dobrze że jesteś :* , dużo siły i spokoju :* a jak tam Oskar dziś i kaszel ?
Alex- :* fajnie że dzionek udany
Matusia- hehe wspominki są dobre :)) a u Was co tam ?

reklama
Do góry