reklama

Maj 2011

bylismy na Lanzarote, to wyspa wulkaniczna wiec niestety zero trawy, malo kwiatow ale widoki niesamowite. czerwona wulkaniczna ziemia... kosmos normalnie:) zupelne odbicie od naszego swiata:)

reklama
mmm kurde ale mi smaka narobiłaś na wakacje :tak:
Ja generalnie jestem zakochana w Grecji ale Wyspy dla mnie są numerem drugim pod względem krajobrazów!!

Jakoś w ogóle nie ciągnie mnie do tych arabskich krajów, tym bardziej teraz do Egiptu. Wystarczył mi widok rekina w oceanarium:-)

Mam znajomych którzy tylko d Egiptu jeżdzą - to kwestia gustu !

Ja osobiście wolałabym każdego roku w inne miejsce jechać by zobaczyć trochę szerokiego świata :-)

Oglądam kątem oka film na TVP2 - "Nadchodzi Polly" - zajebisty i śmieszny filmik :tak:

no wakacje za granica to prawdziwy odpoczynek, my bylismy na podrozy poslubnej. teraz malutki, chcemy sie budowac wiec nie wiadomo kiedy znowu pojedziemy:(

Turcję też mogłabym zaliczyć, hehe :-)

Byle gorący piasek, ciepła woda i drineczki z parasolkami, ach ach !!

Kto chce wrócić na ziemię, niechaj zerknie za okno na ten syf;-)

hej
dotarłam do was w kończu .. mój D postanowił dziś jechać popłacić rachunki i zrobić zakupy , także nawet nie zdążyłam wejść bo o 10 już wyjeżdzaliśmy :dry:
no i przy okazji zakupy , i odwiedzilismy 2 koleżanki..
więc wróziliśmy o 19.30....
małą musiałam ogarnąć... i teraz zasypia..
a ja ma wkońcu chwilę...

idę was nadrabiać:-)

reklama
zgadzam się , co swoja chałupka to swoja !!!Swój ogród, swoje podwóreczko, zero wrednych sąsiadów !!!

My póki co "gnieciemy się" w dwupokojowym mieszkanku ale dzięki Bogu bez kredytu na sto lat, ufffff !!!

Uciekam stąd dziołszki!
Do juterka !!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry