reklama

Maj 2011

reklama
Moja dzidzia tez tak ma ze czasem caly dzien skika a czasem wogole jej nie czuje... Narazie od rana daje znaki:D
Wzielam sie za sprzatanie. Jeszcze tylko lazienka zostala i koniec:D
Ale mam zmartwienie bo nasz pies sopel od rana(ten husky, ktory nocuje w budzie na dworzu) jakis niemrawy. Nie wiem czy cos w nocy zjadl czy moze cos go ugryzlo... Nie chce jesc, a poza tym wogole nie wychodzi z budy... To do niego strasznie niepodobne. P. chodzi do niego co chwile, nalal mu mleka, glaska, tuli... ale martwie sie...

cześć dziewczynki, ja tylko się witam i uciekam, bo mam dziś urwanie głowy. przywożą nam meble i muszę je wymyć, poukładać wszystko, posprzątać, potem zakupy i pewnie minie cały dzionek. Maluch mi fika jak szalony, od samego rana praktycznie cały czas, uwielbiam to ;D Kręgosłup mnie dalej boli, chyba poszukam jakiś ćwiczeń, bo momentami nie mogę się schylić. no cóż... maluszek rośnie, to coraz ciężej się robi :) ale to słodki ciężar, więc dam radę :) ściskam was wszystkie iżyczę udanej soboty :)))

Wisienko- fajnie by było bliźniaka ale sama nie wiem musimy z Nimi porozmawiać a co do Waszego domciu to rzeczywiście daleko się nie przeprowadzacie ;-):-)

Kamcia,Jolek,Ilonka - nie martwcie się dzidziolki na pewno sobie odpoczywają albo tak dyskretnie się ruszają :tak:
Kamcia- mówią że na ból głowy dobry seks :-D
Alex- zdrówka kochana
Bra- duuużooo roboty przed Tobą dlatego życzę duuuużooo siły :tak:

:-D taaaa seksu hehehe
boli mnie bo sie pogoda zmieniła.. pada dzisiaj i jest ponuro i buro...

yh ale sie namęczyłam na nk nie umiałam zmienić nazwy albumu:-D:baffled:
ale jakoś do tego doszłam:-p

bra ja też Ci życze dużo siły kochana..

ja to uwielbiam jak cos kupuje i znów mogę poukładac od nowa wszystko..
albo jak się przeprowadzamy to takie generalne porządki , przemeblowanie
u nas w domu , to salon i małej pokój przemeblowuję mniej więcej raz w miesiącu :-D
salon to nawet częściej.. haha

Ostatnia edycja:
reklama
a ja Ci powiem ze w ciąży to mnie częśto boli, na każdą zmianę.. i w poprzedniej też ..
a poza ciążą to ja nawet nie wiem co to jest ból głowy... bo mnie chyba nigdy nie bolała:-p no może kiedyś czasem na kacu:-D:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry