reklama

Maj 2011

reklama
Dobry wieczór:happy2:

Dziewczyny tak mnie kręgosłup boli, że tragedia i do tego prawy jajnik mnie dzisiaj boli ale to pewnie zrosty bo znam ten ból.
Do tego jakieś wzdęcia także nie czuje się zbyt komfortowo teraz ale Wojtuś cały dzień kopie i teraz po kolacji się obudził:-)
Czuje, że nawiązałam z nim taki pierwszy kontakt bo jak do niego zapukam to mi odpukuje Skarb Mój Mały:-D:-)

Wisieńka cudne pieski.
My mamy Yorka 13 lat ma a marzy nam się Alaskan Malamut ale mieszkamy w bloku i chyba się nie zdecydujemy na niego....

Jestem przerażona, wybrałam się dziś na mały spacer w odwiedzinki do pracy, a teraz boli mnie podbrzusze krocze i plecy... ledwie się ruszam. A co to będzie później. A naprawdę do pracki mam nie daleko

jolek bo ja właśnie słyszałam ze jak się jest w ciąy to trzeba duuużo ruchu , dużo chodzić , zeby takich bóli nie było późńiej... tak będą c w ruchu mięsnie i te więzadła naciągają się mniej boleśnie:tak:

Oj te nasze ciążowe bóle. A co potem będzie?! Aż boję się myśleć!

Psiaki są cudowne! My lubimy też pieski ale narazie wcale nas nie ciągnie do posiadania własnego - chyba nam blokowych wystarcza aż nadto. Albo to złe doświadczenia z własnymi z dzieciństwa. Ale też czasu nie mamy dla psiurka.

Wy tu kochane się budować chcecie a my remontujemy i końca nie widać :D Śmieję się, że za ten czas to byśmy nowy postawili. Ale niestety działki nie mieliśmy odpowiedniej a tą naszą ruderkę kupiliśmy w cenie działki, świetna lokalizacja tylko teraz trzeba dłubać przy niej :) A kasa płynie :D

Kamcia nie martw się, że maluch niemrawy - ja wczoraj miałam to samo. Cały dzień zero, dopiero po położeniu się seria po pęcherzu. Dzisiaj już lepiej się rusza. Może nasz kurczaczki na pogodę reagują bo u nas dzisiaj ulewa pogania ulewę, ciemno od rana. Wczoraj było o tyle lepiej, że nie lało tak, ale ciśnienie do bani bo pysk mi się darł w ziewaniu cały dzień. Nie znoszę takiej pogody!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry