reklama

Maj 2011

Wisienka Sopel pewnie nie w humorze ze względu na odwilż i plusową temperaturę. Nie martw się, mój psiak też ma czasami dni,że nie chce jeść.
Obydwa psiaki cudowne:):)

Ostatnia edycja:
reklama
wisienka87 hehe.. to ładny rozrabiaka.. Widać nie spodobała mu się ta flaga, albo nudziło mu się, nie miał co robić:tak: Tak samo jak mój labrador.. Zaraz 10 miesięcy skończy.. Jego zostawić samego w mieszkaniu to strach.. Trzeba go pierw porządnie wymęczyć, żeby był spokojny.. On by wszystko zjadł co się da...:-D Ale i tak są słodkie..

dombar, pewnie to co mówi Twój gin to racja....
yhh...
mm nadzieję że mała zasdzi mi kopniaczka..
bo wogóle wczoraj w nocy tak mnie dziwnie walnęła... i poszłam spać.. mam nadzieję że bobie tam krzywdy nie zrobiła...:-( bo mnie strasznie bolało...
jeny teraz to tylko będe myśleć kiedy się istro porusy..

wisienka te pieski oba mi się podobają..
a najbardziej chciałabym pit-bulla ale tutaj jest jakiś zakaz ich hodowania, i można mieć tylko jeśli sie ma na nie licencje :dry:

Kamcia - nie martw sie napewno wszystko jest wporzadku, dzidzia jeszcze tak sie rozbryka ze nie da Ci dzis spac:)))
Tak mi tez imie sopel o wiele bardziej sie podoba. Staralismy sie wybrac imie pasujace do jego zimowej natury:D

Przekopiowałam linka z innego tematu z fajnym serialikiem internetowym, polskiej produkcji, o młodej kobiecie w ciąży i jej perypetiach

Może większość już go widziała, jak dla mnie bomba !!:tak::tak:

Nie-zła Mama

Miłego oglądania !!

właśnie czuje że wbiła mi się pod żebra bo nie moge się zgiąć, ale ruchów nie czuję

zanka widziałam to wczoraj bodajże , ale mi się komp zaciął i nie obejrzałam i zapomniałam o tym , dzięki za ponowne wstawienie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry