• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Ja też idę w czwartek ,byłam wczoraj ale jeszcze nic nie widział, ale czuje że jestem -i modle się żeby wszystko dobrze było. Bardziej się denerwuje niż z Antkiem w pierwszej ciąży....:(

Bardzo dziękuje:)Poradzilam sobie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam nowe zafasolkowane :-)

Ja dopiero śniadanie wciągam... :zawstydzona/y: Za oknem mokro, w domu ciemno i zimno, żal z łóżka wychodzić.
Przypomniało mi się coś miłego. Zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży, TZ śniło się, że urodziłam córeczkę, strasznie był przejęty tym snem. I dosłownie kilka dni później zrobiłam test :tak::-) Panowie też mocno wszystko przeżywają, chociaż pewnie trudniej im okazywać emocje.

A jutro zaczynam 7 tydzień... Maleństwo trzymaj się dzielnie :tak:

hope ja tez sniadanko dopiero:sorry:
zanim sie z mala ogarnelam... tutaj poszperalam:-p
to dopiero sie zabralam za jedzenie:-D
a moje dzieci sie bawia:-p
kiciu wsiadl do fotelika od karmienia a mala kleczy pod fotelikiem i wklada mu paluszki do buzi:-Dswoje paluszki:-p a on nie wie biedny co robic:-)

udało sie udało:)fajnie Wam z tym śniadaniem , ja na nogach od 6 , Antka zawiozłam do przedszkola i twardo pracuję.......i tak do wieczora....

Witam nowe mamusie :tak:

U mnie brzuchol też już troszku wywalony , ale ja się cieszę ,;-) jeszcze nikt z rodziny nie wie więc się troszku ukrywam ale póki co daję radę , jutro USG więc mama nadzieję że dobre wiadomości pójdą w ruch .:tak:

Hej mam na imię Marta i chciałam się podzielić z Wami moją radością, otóż jestem w 5 tyg. ciąży i termin mam na koło 10 maja.
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze to moja druga ciąża mam 3letnią córeczkę Amelcie
POzdrawiam wszystkie majóweczki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry