Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pomarzyć można...Karolka ty zanim na rower wsiądziesz to trochę czasu minie

Po pierwsze uważam że Twoja samoocena dzięki takiej imprezie może trochę podskoczyć, a po drugie z tego co wiem to od jakiegoś czasu w polskich klubach jest całkowity zakaz palenia więc akurat to nie powinno być przeszkodą w uczestniczeniu w takiej zabawie. Ja na Twoim miejscu zrbiłabym się na bóstwo i wybrała się z mężem choć na godzinkę na tą imprezę, pamiętaj że kiedy urodzisz długo może się taka okazja nie nadarzyć....Dziewczyny !
Mam pytanie natury technicznej:
Kolega męża zaprosił Go na 30 urodziny.
No i nie wiem co mam zrobić,sama nie mam ochoty się pokazywać publicznie bo mam ostatnio zaniżoną samoocenę i wolę siedzieć w domu!
Pozatym wiem ze impreza będzie w jakimś klubie więc już całkowicie odpada.
Wydaje mi się że mąż powinien zostać ze mną w domu tym bardziej że dowiedziałam się że będą same pary, małżeństwa itp.
Nie chcę wyjść na jakąś jędzę bo przed ciążą nie mieliśmy problemu z imprezami w swoim gronie ale teraz jest inaczej, prawda ?
Jeszcze się nie wypowiedziałam na temat tych urodzin, powinnam się nie zgodzić chyba.
Co o tym sądzicie? :-)