reklama

Maj 2011

u mnie zimy już nie ma od samego pocżatku stycznia:-p teraz mamy czas sztormóww wiatrów i deszczów:confused2: yhhh

a mi dzisiaj strzasznie duszno normalnie mogłabym pić i sikać i pić i sikac..
ale nadal mi duszno:eek:

reklama
Ja taka przymulona w dodatku ból pleców nie daje mi normalnie funkcjonować i podbrzusze mnie lekko ćmi. Młody jakiś też niemrawy kopie co jakiś czas ale tak leniwie. Ciekawe jak długo to wiatrzysko się utrzyma :confused:

Hej dziołszki,
Puściutko tu jak co weekend.... ja jestem po wczorajszej sesji, było śmiesznie, teraz czekamy na obrobione foty i może Wam je pokażę - jak zasłużycie ;-)
Za chwilę odpalamy z mężulkiem projektor na całą ścianę i lukamy filma "Next Three Days" a do tego popcorn i cheetosy - standardowo :-) Dupa urośnie podwójnie o tego ale co tam...korzystam póki jeszcze mogę :-)

Życzę Wam miłego sobotniego wieczorku !!!! :-)

a ja mimo że znuzona i wogóle..
to moja mała tak kopała w południe że zasnąć nie mogłam...
eheh
znów mnie głowa zaczyna boleć..

zanka ja tez czekam na zdjecia..
no kto jak kto ale my to zasłużyłysmy napewno:-D

I ja się witam wieczorową porą.
Dzień zleciała na niczym , mały spacer, mała kawka u siostry, ogólnie nudna sobota bez atrakcji:-(, a do tego nie najlepiej się dziś czuję jakaś przemęczona i obolała, sama nie wim co się dzieje, chyba muszę iść do łóżeczka:-)

reklama
zanka zgadzam się z kamcią, kto jak kto ale my zdjątka zobaczyc musimy ;) dołączam sie też do jolek, jak fotograf się będzie ociągal, to daj znać my sie tym zajmiemy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry