Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzień doberek dziewuszki, witam się z Wami o świcie
dziś glukoza, stąd ta masakryczna pora ;/ az mi sie buzia wykrzywia na samą myśl, ale co tam, dam radę
Szkoda tylko, że trzeba iśc na czczo, bo juz myślę o śniadanku... co ja gadam... juz wczoraj wieczorem myślałam, co dzis zjem a tu tyle trzeba czekać ))
Udanego dzionka Wam życzę
Witam się Kolejny tydzień przed nami... Bra mnie jutro czeka to samo...
Pogoda za oknem okropna,deszcz i ciemno jak w d***.Popijam sobie herbatkę i czekam ze śniadankiem na kumpelę,ale chyba się nie doczekam i będę musiała coś przegryźć.
To umówmy się, że ja już po spacerze, bo byłam na zakupach .
Moje dziecię dzisiaj w nocy miało albo pogorszenie albo przełom gorączkowy, bo urosła jej temp do 38,5 i była rozpalona i się trzęsła z zimna. Albo będzie już lepiej albo to dopiero początek. Na jutro wizyta u lekarza.
Bra ja po glukozie to tak pół godziny po wypiciu zapragnęłam czegoś konkretnego do jedzenia, potem ogórka kiszonego mi się chciało okropnie! A tu dwie godziny siedzenia. Te zachciewajki były gorsze niż to picie glukozy
A u nas słońca nie ma Zresztą po co mi jak ze zdechlaczkiem będę cały dzień siedzieć Za to moje żonkilki z wczoraj oszałamiająco rozkwitły i stoją sobie koło mnie w wazonie i pachną No prawie wiosna już.
U mnie w netto już są. Import z Holandii ale co tam! Grunt, że pachną. A jak je wczoraj kupowałam to były same patyczki bo nawet nie pączki i mój się śmiał, że szczypiorek kupiłam
Mój kot ozdrowiał już na amen. Od godziny biega po domu i wariuje i skacze po wszystkim chociaż jej nie wolno jeszcze. Właśnie wskoczyła mi na stół i dobrała się do mojego kakao. Wariatka.