reklama

Maj 2011

Mi się żonkile kojarzą z Wielkanocą ale chyba w tym roku to już ich nie będzie. Jakoś dziwnie późno nam Wielkanoc wypada. A my to się do święconki toczyć już będziemy :D

reklama
Witajcie :-)
Jak to miło pospać do 8 i nie iśc do pracy. Spałam jak zabita, nawet nie słyszałam jak się zbierał do pracy ;-) kanapki zrobiłam mu wieczorem, więc nie taka zła ze mnie zona ;-)

hope - śliczny psiak :-)
Dużo zdrówka dla dzieciaków i chorujących mam!

Z wypadkim Kubicy ja nadal w szoku. Niech mu tę rękę poskładają i nawet jeśli rehabilitacja ma potrwać rok a będzie mógł wrócić do zawodu, to niech trwa. Trzymam kciuki!

Internet mi kiepsko działa, a muszę poszukać na allegro butów na lato dla malej mojej kumpeli na pezent. Mam nadzieje,ze cos trafie :-)

Milego dnia!

marzena ja mialam podobnie ;) marzyłam o bułce z szynką ;)
jolek myslałam, że będzie gorzej. wypiłam od razu za jednym zamachem i jakoś poszło, więc u ciebie tez pójdzie ;)

Hello!!
A ja mam na ferie mojego kochanego chrześniaka, bajki cały czas lecą w tv, pełno zabawek dookoła. Czas przynajmniej szybciej i weselej mi zleci.
Pozdrawiam poniedziałkowo.

hej, ja wlasnie zjadlam sniadanko, widze ze w miare cieplo na zewnatrz to zaraz wezme psa i pojdziemy sie przewietrzyc.
wogle to zalamalam sie wczoraj wieczorem bo pelno jakis malutkich krostek porobilo mi sie na plecach i ramionach :/ nigdy nie bylam na nic uczulona wiec nie mam pojecia co to wogle moze byc :confused2:

Witajcie, ja od dzis mam wolne od jednej pracy...Na razi emam zamiar nadrobic nieprzespana noc, jutro lekarz a potem sie zobaczy. Moze powoli jakies porzadki wiosenne zaczne. Tyle, ze wiosny nie ma. U nas brzydko deszczowo i wietrzenie.

witam

widze że wy już o wiośnie a u mnie znów leje:sorry:
masakra..
nic tylko siedzimy w domu i filmy oglądamy
yhhhh
mała nawet nie ma się jak przewietrzyć:-(

reklama
no ja korzystam i wychodze z psem kiedy tylko moge - bo kto wie czy za kilka godzin znow nie bedzie snieg sypal :-) pozniej jeszcze na chwile do sklepu musze wyskoczyc, a tak to nie mam nic do roboty...chyba sie zanudze, albo zaczne sprzatac :confused2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry