reklama

Maj 2011

taa już ja widze jej pomoc;-)
to jest mały szatan hihih

moja wiem że zazdrosna nie będzie la ciekawska..
jak byłam u kumpeli i nosiłam jej bliźniaki to mała cały czas za mną chodziła i stękała żebym ukucnęła bo ona chciała dotknąć popatrezeć i .. brać na ręce:szok:
myslała że to lalki:-D
więc może tak też biegać teraz..
ale jakoś się ją nauczy e dzidzia to nie lalka:-D jestem dobrej mysli:tak:

reklama
Witam po weekendzie, ale mam nadrabiania...łohoho :szok:
widze, że nie tylko ja cierpiałam na okropny ból głowy przez ten cholerny wiatr!!:wściekła/y:

a tak w ogóle to dzis pierwsze spotkanie w szkole rodzenia....ciekawe jak bedzie....???

gag, Na jakie kombi mam uważać?;-) jakis znak szczególny?:D

osz Ty! :wściekła/y: aż taki zły kierowca to ze mnie nie jest ;-):-D:-D:-D
a tak serio...to dobre jest żarełko w tej chorwackiej? co polecasz?

styna...całe szczeście mamy czujniki cofania :-)
aaaa i żyycze szybkiego wykurowania się z bólu gardła!ze wszystkich dolegliwości przeziębienia najbardziej nienawidze własnie bólu gardła!!! a mam tak, że u mnie zawsze się od tego zaczyna :wściekła/y:

milla....szybciutko wracaj do zdrowia!!!

marzena...szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojego dzidzia!!!

aaniap....daj znac co i jak!!! tez trzymam kciuki!!!!

karolka...trzym się i nie daj sie temu cholerstwu!!!!

Witajcie!
A u mnie piękna pogoda słoneczko i za oknem w słońcu aż 23 stopnie C!!!!A to dopiero luty:)aż nie chce sie wierzyć!Wiosna już mogłaby być:)

Witam po weekendowej nieobecnosci, nistety mnie rozlozylo, syropek nie pomogl niestety:no: moj organizm to chybsa tak ma, ze musze swoje wylezec i juz. I tak weekend spedzilam wlozeczku, dzis tez jeszcze leze ale juz jest lepiej.
Pogoda mnie doluje:( Ja cce juz wiosne...
gag - co do zmiany samochodu to jak juz sie przelamalas to napewno bedzie ok:) My w maju ubieglego roku zmienilismy fiata pande na mercedesa vito(busa) i tez mialam ogromne opory na poczatku, a teraz smigam nim czesciej niz moj P:D
bra - ja tez mam tak ze wieczorem jak sie klade mysle co na drugi dzien zjem na sniadanko taki lakomczuch ze mnie:D

Witam się poweekendowo:-)

Obiad zrobiony, zjedzony, M do pracy wyprawiony - biorę się za nadrabianie zaległości na BB :)

A propos świat Wielkanocnych - ja mam termin na 5 maja, więc kto wie, czy mój kurczaczek nie wykluje się na święta...

a tak serio...to dobre jest żarełko w tej chorwackiej? co polecasz?
wszystko:D zależy co lubisz- jak mięso, to każde, porcje są takie średnie w kierunku sporych.Ryby i owoce morza pod koniec tygodnia(dostawa w czwartek)
Jak bez mięsa to naleśniki ze szpinakiem i z serem.Na deser są dobre lody.Ogólnie nie ma niewypałów:) na przystawkę ser kozi zapiekany z boczkiem, pycha.

a ja dzisiaj cały dzień w mieście byłam, bo mi ekipa remontowa zafundowała dzień wiercenia, więc musiałam wyjechać.Niedawno wróciłam, to teraz mogę sobie powąchać farby, bo malują:-D Poprostu moc atrakcji.

Dziewczyny a kiedy są święta w tym roku? bo ja mam termin na 26 kwietnia

reklama
jaipur załapiesz sie na swieta jak nic:tak: 24 jest Wielkanoc

Ja powiedzialam że na swięta mogą się spodziewać tylko jajka na twardo bo z dzicmi nic innego ni zrobie:-D

Alex :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry