reklama

Maj 2011

reklama
Witam sie po weekendowo;)
U nas dzisiaj cieplo tylko slonca brakuje jeszcze;)
No ciekawe czy wytrzymamy do swiat ;P ja mam termin na 4 maja kazdy mi obstawia ze na swieta juz sobie nie pojem wszystkiego;P

Hejka :-)

U Nas chorowania ciąg dalszy niestety :-( ale teraz to Damian się rozłożył ma anginę , a Szymek zaczął kaszleć więc jutro jesteśmy umówieni do pediatry niech zobaczy go swoim fachowym okiem a ja odpukać czuję się dobrze.

Jolek,Kamcia- dzięki za troskę o Szymka :*

Ja też mam termin 4/5 maj i też jestem ciekawa jak to będzie :tak::-D mi się marzy wyjazd na święta do mojej siostry w Bieszczady bo jej najstarszy syn będzie miał 18stkę :tak::tak::-) ale raczej marzenia ściętej głowy :-D

Kamcia teraz przeczytalam twojego posta. Fakt przekichane byc samemu. Generalnie my tu na obcej ziemi to raczej musimy sobie same radzic a latwo nie jest. Wiem, ze maz bedzie mial tydziel lub dwa wolnego, ale potem powrot do rzeczywistosci.

Styna Poole i Bournemouth sa piekne warto przyjechc. Moze kiedys z malenstwem wpadniesz :)

Wszystkim zdrowka zycze.

Adeczna na pewno bo uwielbiam oba te miasteczka

Dziewczyny poddałam się, powiedziałam szefowej że za 2 tygodnie zaczynam macierzyński bo nie mam już siły i kręgosłup mi siada, nie mogę siedzieć chodzić stać w pracy mało co jestem w stanie zrobić brzuch coraz częściej robi się twardy a od połowy zmiany jak już twardnieje to tak zostaje, do tego stopy zaczynają mi puchnąć, a przez kręgosłup prawie nie śpię i cały czas zmęczona chodzę.

styna26 jakto macierzyński ???
Dziewczyno, idź na L4, taka dolegliwość w ciąży jak najbardziej kwalifikuje się pod zwolnienie lekarskie. Nie szkoda Ci macierzyńskiego????

reklama
Zanka tu przepisy są inne jakbym była w Polsce to oczywiście siedziałabym na L4, ale tutaj jak na 8 tygodni przed porodem ma się L4 to automatycznie przechodzi to na macierzyński. A czasu nie stracę bo mam rok macierzyńskiego, a potem 7 tygodni urlopu bo u mnie w pracy rok urlopowy jest od 1 kwietnia do 31 marca, więc jak skończy mi się macierzyński 22 lutego odrazu muszą mi dać całe 7 tygodni urlopu abym zdąrzyła wykorzystać bo musimy wykorzystać, i do pracy ostatecznie wrócę 1 kwietnia 2012.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry