reklama

Maj 2011

My juz po McDonaldzie mniam było pysznie. A wcześniej na obiad zrobiłam nuggesty z kurczaka z knorra też pychotka. A teraz upiekliśmy muffinki i czekam aż wystygną już nie mogę się doczekać.

Styna, Kamcia kurujcie się babeczki:)

reklama
Hej a ja mam takie pytanko niektore z Was chodzily na basen ja sie dzis wybieram z mezulem, rozumiem ze jesli wszystko przebiega prawidlowo to nie ma zadnych przeciwwskazan do korzystania z basenu w ciazy(no moze poza wagowymi;-)boje sie ze jak wejde do basenu to woda wyplynie:) taki wieloryb sie ze mnie zrobil ostatnio ze masakra):confused:

dziewuszki a na ten basen to chodzicie w miejsca gdzie woda jest podgrzewana jakos bardziej, czy to nie robi różnicy? tez z chęcia bym sobie poszła popływać, w końcu miałabym jakiś ruch, ale obawiam sie tej chlodnej wody.

Mi nawet bardziej niż sam basen marzy się jacuzzi... Wiecie cieplutka woda i masujące bąbelki, ale z tego co słyszałam to jest jeszcze większe składowisko bakterii :(

w pierwszej ciąży chodziłam regularnie na basen prawie do samego końca i było to zbawiennym odciążeniem :tak: a teraz też chodzę tyle że z małą więc głównie do basenu dla dzieci i jest rewelacyjnie i polecam innym

my od 4 dni mamy zawrót głowy bo mała mi się rozchorowała :-( i to tak porządnie ale na razie obroniłyśmy się przed szpitalem i mam nadzieję że tak zostanie

Hejka :-)

Na wstępie wszystkim mamom walczącym z choróbskami dużo dużo zdrówka :tak:
marzena i Julisia- dla waszych dzieciaczków szczególnie wiem co to znaczy właśnie się zmagamy z zapaleniem górnych dróg oddechowych ale obyło się bez antybiotyku.

A co do basenu to wisienka ja też jak najbardziej polecam w pierwszej ciąży chodziliśmy regularnie i nic nigdy nie złapałam a to niesamowite ukojenie , teraz też chodzimy tylko nie tak często :tak::-) a i jeziora , morza też nie za czyste nie oszukujmy się ale tam też znajduje się dużo bakterii i świństw więc nie ma co popadać w paranoje tylko obserwować siebie a jak okaże się że coś nie tak to wtedy zrezygnować

Chyba zaraz zabiorę się za rozliczenie PITa :tak:

No i jednak wróciłam nie dałam rady, ja pewnie i bym jeszcze próbowała ale szefowa mnie wygoniła bo mówi że taki kaszel może skurcze spowodować i powinnam leżeć, więc leżę. Powiedzcie mi czy mogę wypić fervex albo gripex.

No i jednak wróciłam nie dałam rady, ja pewnie i bym jeszcze próbowała ale szefowa mnie wygoniła bo mówi że taki kaszel może skurcze spowodować i powinnam leżeć, więc leżę. Powiedzcie mi czy mogę wypić fervex albo gripex.

nie kochana z tego co pamiętam to nie ale przeczytaj uważnie ulotki, z pewnością bezpieczny jest paracetamol w czystej postaci bez tych wszystkich upiększczy a najlepiej zapytaj w aptece

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry