Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej a ja mam takie pytanko niektore z Was chodzily na basen ja sie dzis wybieram z mezulem, rozumiem ze jesli wszystko przebiega prawidlowo to nie ma zadnych przeciwwskazan do korzystania z basenu w ciazy(no moze poza wagowymi;-)boje sie ze jak wejde do basenu to woda wyplynietaki wieloryb sie ze mnie zrobil ostatnio ze masakra)
![]()
dziewuszki a na ten basen to chodzicie w miejsca gdzie woda jest podgrzewana jakos bardziej, czy to nie robi różnicy? tez z chęcia bym sobie poszła popływać, w końcu miałabym jakiś ruch, ale obawiam sie tej chlodnej wody.
Mi nawet bardziej niż sam basen marzy się jacuzzi... Wiecie cieplutka woda i masujące bąbelki, ale z tego co słyszałam to jest jeszcze większe składowisko bakterii![]()
a teraz też chodzę tyle że z małą więc głównie do basenu dla dzieci i jest rewelacyjnie i polecam innymsmakowity dzien u Ciebie Alex :-)

:-) a i jeziora , morza też nie za czyste nie oszukujmy się ale tam też znajduje się dużo bakterii i świństw więc nie ma co popadać w paranoje tylko obserwować siebie a jak okaże się że coś nie tak to wtedy zrezygnować
No i jednak wróciłam nie dałam rady, ja pewnie i bym jeszcze próbowała ale szefowa mnie wygoniła bo mówi że taki kaszel może skurcze spowodować i powinnam leżeć, więc leżę. Powiedzcie mi czy mogę wypić fervex albo gripex.