Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ALEX - fajnie że tak łatwo Ci poszło, ja po niecałej godzinie straciłam przytomność i podczas upadku uderzyłam się w brzuch, zaczęłam krwawić i przeleżałam kilka dni w szpitalu

Kamcia a nie popiłaś wczoraj ?![]()

styna ale to jest zwykła karta z bootsa??
ja mam normalną t,ą kartę i zwsze dostaję bonusowy rachunek , ale tam jest zniżka na wybrane przez nich produkty na tej zniżce których ja nie używam nawet.. więc nigdy jeszcze u nich ze zniżki nie skorzystałam
jolek nie mdłości ale mam coś takiego że chce mi się pić , ale wiem żejak się czegoś napiję to zwymiotuje , i chce mi się jeść , ale nie wiem co bo wiem że mnie zemdli po tym czy tamtym...![]()
tak dziwnie jakoś ,
coś jak na kacu...;-) że wszystko ble....
ale nie mdłości typowe jak się ma w ciąży bo na te typowie to czuję się inaczej;-)
Cześć laseczki!!
Ja już po badaniach, było tylko ludzi, że szok, oczywiście nikt ciężarnej nie ustąpił pierwszeństwa w kolejce. Glukozę jakoś wypiłam, nie było tak źle. Mały za bardzo się nie rozbrykał po glukozie, trochę się pokręcił i tyle, chyba słodkie na niego nie działa hehe.
Pozdrawiam!
ale i tak najlepszy numer zrobiła inna ciężarna bo przyszła pani z małym dzieckiem ok5 lat i pyta kto ostatni (kolejka wielka) i pochwili czy może jednak nie puścilibyśmy jej wcześniej bo dziecko tyle nie wytrzyma wszyscy niby tak po czym odezwała się ciężarna która zaraz miała wejść z tekstem "ja też jestem głodna i muszę czekać a to wcale nie jest łatwe"
pani z dzieckiem zrezygnowała z użerania się z tą babką po czym jak ciężarna wyszła już z pobrania to podeszła do niej i mówi teraz to może pani już wchodzić
bardziej pogiętej kobiety dawno nie widziałamALEX - fajnie że tak łatwo Ci poszło, ja po niecałej godzinie straciłam przytomność i podczas upadku uderzyłam się w brzuch, zaczęłam krwawić i przeleżałam kilka dni w szpitalu
bleee