reklama

Maj 2011

reklama
witam wszystkich, obudziłam się, zjadłam śniadanko i wracam dospać:-D Wpadnę dzisiaj pewnie dopiero wieczorem,bo szykuje mi się dzień w mieście.Miłego ... i dużo zdrówka:)

Cześć
Dawno mnie nie było jakoś nie wyrabiam na zakrętach. Ale pocieszający jest fakt, że jeszcze niecałe dwa tygodnie i brykam na L4 :-) A co należy mi się. I tak długo pracowałam ;-)

Dzień dobry, wczoraj miałam potworny humor, bo mamy problemy w firmie i nie wiem czy nie stracimy trochę kasy, no ale może jakoś to będzie. Zupełnie wczoraj nie miałam ochoty nic pisać bo tylko bym się popłakała nad klawiaturą, a dziś już bardziej trzeźwo patrzę na sytuację i może jeszcze coś się da zrobić. No zobaczymy. Przepraszam, że nic wczoraj Wam nie napisałam :zawstydzona/y: zanka dziękuję za zainteresowanie :-)

Za to po południu zadzwoniłam do mojej przyjaciółki, z którą pracowałam i pojechaliśmy do niej i jej męża do domu. Mają dwuletnią córeczkę i w ogóle jakoś ostatnio nie było kiedy się spotkać, więc w kilka minut się zebraliśmy bo akurat mieli wolne popołudnie. No i przyjechaliśmy a oni na dzień dobry do nas, że są w 6. tygodniu ciąży i nasz Antek będzie miał kolegę lub koleżankę z października :-) ale się ucieszyliśmy :-)

A dziś w nocy śniło mi się, że byliśmy z M na prezentacji wózka Bolder Ecoline (takiej prezentacji typu z garnkami Zeptera, czy inne kołdry wełniane). I oglądaliśmy na wszystkie strony ten wózek i pan prowadzący bardzo zachwalał :-D Ale mi już na głowę padło, bo dziś po wizycie idziemy do sklepu pooglądać wózki. A na 18 mamy pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia.

Styna dziekuje za informacje o Sure Start (choc pewnie oni powiedza ze moj maz zarabia za dobrze :))
Zaraz poszukam tego przeiwjaka, bo nadal jestem na etapie szukania.

Jeszcze raz dziekuje

P.S. Styna szukam i szukam i jakos tego przewijaka znalezc nie moge, masz moze jakis link?

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:) My już po śniadanku. M poleciał szukać pracy a ja wpadłam do Was na chwilę i zaraz zabieram się za sprzątanie. Jakoś jak siedzimy razem w domu straszny bałagan się robi.

Melia
to widzę,że nie tylko u mnie się wali :( Trzymam &&&&& żeby wszystko było dobrze. Widzę,że intensywny dzień dziś masz-uważaj na siebie:)

Miłego dzionka wszystkim życzę :*

reklama
No ja też właśnie zabieram się za jakoś porządki, bo syf się zrobił. Od rana nawet łóżka nie pościeliłam :zawstydzona/y: Tak jakoś wyszło. Ale już się biorę w garść bo M pewnie za godzinę już będzie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry