reklama

Maj 2011

reklama
Dzięki Dziewczyny :-)
No i udało się :-D Miesiąc na próbę, i później pewnie przedłużą umowę. Jenki w końcu się udało, bo ile można tej pracy szukać i na rozmowy chodzić. :-) Teraz się najadłam i mogę iść spać.
Gratuluję niezmiernie się cieszę że mu się udało bo o prace teraz ciężko. No to kiedy zaczyna.

patyczek, czyli ten kominiarz co był dzisiaj u mnie przyniósł Ci szczęście:) właściwie Wam.bardzo się cieszę

co do smoczków, to dostałam do kompletu butelek Tommee Tippee, dwa takie przezroczyste, do podgrzewacza jeden i jeszcze mam jakieś dwa, zobaczymy które się przydadzą.Specjalnie to chyba nie będę kupować.

Ostatnia edycja:
Ta firma produkuje drewniane okna i drzwi. Ale co dokładniej będzie tam robił to się jutro okaże, ciekawe jak mu będzie szło, bo doświadczenia w stolarni nie ma, pracował w firmie budowlanej a z zawodu jest kucharzem, ale jakoś nie chce pracy w swoim zawodzie. Woli żonie gotować. :happy:

A ja chyba trochę źle siedziałam i mnie krzyż zaczyna boleć.

Ostatnia edycja:
Patyczku z czasem nabierze doświadczenia:) Byle był chętny do roboty i kumaty to na pewno się utrzyma:)

A ja siedzę i czekam kiedy mojemu maluchowi w brzuszku czkawka przejdzie :)

Patyczku wielkie gratulacje! Kciukasy pomogły. Super, że Wam troszkę słoneczko zaświeciło :)

Kochane jutro koło 16 wybywam. Pewnie jeszcze do śniadania do Was zajrzę ale na jutro mam opór pakowania i sprzątanie bo "ciocia" do kota ma przychodzić. Internetu podobno tam nie uświadczę więc możliwe, że odezwę się dopiero w niedzielę najwcześniej a może być, że i w poniedziałek. Tak więc miłego weekendu i takie tam, nie pęknijcie od pączków! I trzymajcie się zdrowo! Żadnych złych wieści po powrocie sobie nie życzę! ;)

reklama
Jejku ale tu pusto od wczoraj.

Dzień dobry tłustoczwartkowo :-)
W końcu mogę się naobjadać ile wlezie hahahahaha ciekawe na ilu pączkach się skończy :-D

No to ja życzę smacznych pączków i innych słodkości :-)

faworek.jpgpaczek.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry