reklama

Maj 2011

Cześć dziewczyny :-)
U nas tak pięknie, wiosennie i ciepło, że już drugi dzień zajadamy lody :tak:
A dzisiaj przyłapałam TZ jak siedział na BB i śmiał się jak norka z naszych rozmów, chyba muszę się wziąć za niego :-p

Witam nową-starą majówkę :-)

reklama
Witam trinaa :-) jeszcze się wyrobiłaś przed porodem dołączyć do nas.
Hope, mój mi czasami przez ramię podczytuje, ale krzyczę na niego, że nie mam prywatności w tym domu:-D

Dzięki dziewczyny za powitanie;-) ja kiedy jestem na BB, to mojego albo nie ma w domu,albo jest pochłonięty czymś arcyciekawym typu granie na konsoli albo film:-D także nie ma szans na podglądanie:-p tylko spytał kiedyś, to mu powiedziałam - przyjął do wiadomości i jest spoko;-)

Witajcie :-)

Poisy - współczuję i życzę dużo zdrówka, dobrze, że do domku Cię puścili.
Trinaa - witaj :-)

Pogoda przepiękna. Rano byliśmy w przychodni - badania plus wizyta kontrolna po przeziębieniu. Potem sprzątanie, spacer i goście. Pracowicie, ale za to bardzo miło minął dzień :-) Jutro kolejni goście ;-)

Trinaa witaj serdecznie

My dzisiaj poszliśmy trochę po mieście pochodzić, kupić parę rzeczy między innymi staniki już takie do karmienia bo z ciążowych wyrosłam a rozstępy mnie wystraszyły no i kupiłam ale w rozmiarze D:zawstydzona/y::szok: nigdy takich wielkich nie miałam. Miły dzień łaziliśmy bez kurtek bo już tak ciepło jest i przyjemnie, a teraz leżę i odpoczywam bo się brzuszek napina.

Trinaa witaj :):)

Mój M sam z siebie nie podczytuje bb chyba że czasem siedzi ze mną i mu coś pokazuje. Ale ogólnie zawsze pyta co tam u Was i trzyma za wszystkie &&&&&&&&&.

Ja dziś strasznie słaba jakoś się za nic zabrać nie mogę. Mam małe mieszkanie, drugi dzień sprzątam i jakoś jeszcze nie posprzątałam:( Ale trudno mam nadzieję że na dniach mnie najdzie wena :P

reklama
Jolek nie martw się, zdążysz posprzątać ;)

Ja jestem wykończona podróżą, tylko 100 km, a tak mnie boli kręgosłup od siedzenia w samochodzie, że koszmar ;/ .. leżę już w łóżeczku i zaraz idę spać :) Mam nadzieję, że jutro też taka piękna pogoda będzie :)

Dobrej nocy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry