reklama

Maj 2011

reklama
styna teraz najłatwiej docenić własny dom, własne łóżko, własna lazienkę i ciepłe ciałko męża obok, prawda? ;))) super, że juz wróciłaś do domku,że już wszystko dobrze ;)))

Styna - witamy w domku :)
Alex - te papiloty to moim zdaniem dopiero jutro będą fajnie wyglądały. Mi też mama kiedyś zakręciła włosy, wyglądałam koszmarnie, a na drugi dzień trochę się wyprostowały i wyglądały super, tak naturalnie.

A ja w poniedziałek wybieram się na taniec brzucha dla ciężarnych :) Dostaliśmy darmowe wejściówki w szkole rodzenia. Bardzo się cieszę bo zawsze mnie to kusiło a nie było okazji, to teraz się zmobilizuję. Co więcej na tych zajęciach będzie obecna położna ze szpitala w którym chcę rodzić, podpytam ją o kilka rzeczy.
Do tego umówiłam się z malarzami na oględziny mieszkania, i w przedświątecznym tygodniu kwietnia ruszamy z malowaniem :)
Gdyby tylko te więzadła zechciały odpuścić bo znowu obudziłam się w nocy z bólu cała upocona :( A potem drugi raz dowaliły jak tramwajem jechałam, dobrze że miałam siedzące miejsce bo az mi się słabo z bólu zrobiło. Ile to dziadostwo zamierza jeszcze dawać mi popalić, i to zawsze z jednej strony tylko, notabene tej gdzie miałam kiedyś przepuklinę - ciekawe czy ma to jakiś związek...

Salsera ale Ci fajnie:) Super pewnie to wygląda,same babeczki wywijające pokaźnymi brzuszkami:) Chciałabym to zobaczyć. Też sobie roboty na święta robisz.

Styna cieszę się że już w domku jesteś :-)
Salsera ja też chciałabym zobaczyć taki taniec, słodko to musi wyglądać
A na kwietniówkach już chyba piąta rozpakowana :szok: no ale w sumie kwiecień tuż tuż

reklama
W sumie to pewnie tak jak i u nas jest tam kilka dziewczyn z terminem na końcówkę poprzedniego miesiąca, plus te dwa tygodnie marginesu (od 38tc to w końcu lada dzień rozpakowanie)... Ale jak sobie pomyślę że u nas też za chwilę się zacznie to aż nie mogę uwierzyć że dopiero się tu logowałam a tu się zaraz posypią maleństwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry