reklama

Maj 2011

będę musiała spróbować..
bo kurde nie wiem już co jest dobre...
ehhh
ale czy ten Vanish też mi wywabi i plamy i odświeży kolory??

edit
to co użyłam chyba mi odświeżyło kolorki , i wybieliło szarości..
ale nie wywabiło plam.... :no2::no2::no2:
więc potrzebuję coś jeszcze na te uporczywe plamy....

milla ciesze się że jesteś pod dobrą opieką

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia mi właśnie o ten vanish chodziło co Matusia pokazała,ale zamocz najpierw w tym ciuszki. A dopiero potem wsadź do pralki i wypierz. Warto spróbować.

Milla trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Hejka :-)

Ja się witam po dość intensywnym dniu i mam już dość i zaraz zmykam do wyrka na telewizor i tak już do pory snu :-p;-):tak:

Buziaki kochane i miłego po południa i nocki :*

Witam się popołudniową porą :) My wróciliśmy z zakupów.. Planuję już kompletować sobie rzeczy do szpitala. Dzisiaj dokupiłam małą paczkę pampersów ( 27 szt) powinno chyba starczyć na pobyt w szpitalu. Zawsze jakby coś to Tatuś może dowieźć ;)
Dla Małej praktycznie już wszystko mam oprócz ręczników i rożka, czy becika ( różnie na to mówią ) no i z takich rzeczy pielęgnacyjnych jak sudokrem i płyn do kąpieli. No i rzeczy dla mnie.. z tego chyba nie mam nic. Mam zamiar do końca marca to wszystko kupić i niech czeka.. Wolę być już w kwietniu przygotowana, tak w razie czego ;)

I ja się witam niedzielnie, bardzo leniwie :-)
Milla dobrze że jesteś pod dobrą opieką i mam nadzieję że wyniczki będą oki i dzieciątko pięknie rośnie
Jola no tosuper że zakupy udane, ja też muszę się wziąść za kompletowanie rzeczy dla siebie, jutro mam wizytę i będę wiedzieć jak będę rodzić więc wtedy wszystko kupię

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny :)
jakos ostatnim czasem nie mialam weny sie odzywac, ale podczytywalam sobie co tam u was slychac :tak:
swoje zle samopoczucie zwale na pogode ;)
u mnie wszystko ok, we wtorek okaze sie czy mam cukrzyce :baffled: ale narazie sobie nie zawracam tym glowy...

a co do prania to polecam ten vanish, wklejony na poprzedniej stronie - dziala :tak:

Ostatnia edycja:
Witam
My wczoraj byliśmy na roczku niestety solenizant po godzinie poszedł spać bo jak na złość mu 5 zaczęła wychodzić i bardzo go bolało i marudził, ale rodzicom prezent się podobał. A dzisiaj kupiłam pampersy do szpitala i chusteczki nawilżone oraz dla mnie 2 koszule nocne jeszcze tylko podpaski i torba spakowana. Przepraszam że nie nadrabiam ale kręgosłup mnie tak boli że nie mam siły przy kompie siedzieć. Jutro postaram się was nadrobić a teraz życzę miłego wieczoru.

Styna ty mnie zmobilizowalas do pakoania torby do szpitala wiec dzis to zrobilam. Mam prawie wszystko, brakuje tylko kosmetykow dla mnie i jakies cieplej bluzy lub kurteczki dla malej. Dopiero przy pakowaniu torby zorientowalam sie, ze wszystko mam na rozmiar 3-6 m-cy.
Przez weekend popralam i poprasowalam tez wszystkie ciuszki Lenki. Pozostaly tylko posciel, kocyk, rozek i takie tam.
Jestem wiec praaaaawie gotowa w razie czego :)

chciałabym Was poczytać dokładnie,ale padam na ryjek po intensywnym dniu.Do tego umieram , bo zjadłam długo wyczekiwany obiad 2 naleśniki a czuję jakby to był tuzin i mi wychodzą gardłem, brzuch napięty na maksa.. masakra.
więc pozdrawiam z łóżka i zalegam z książką a potem spać...

reklama
A myślałam,że tylko ja tak ciężko się czuję:( U nas pogoda się zepsuła i ze spaceru nici, zaczęło się na deszcz zanosić więc nie ryzykowaliśmy z wyjściem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry