reklama

Maj 2011

Witam się wiosennie :):):)
Ja mam kolejną prawie nie przespaną noc. Nie wiem co się dzieje,że nie mogę ostatnio spać.

Salsera trzymam kciuki żeby z autem nic poważnego nie było. Szkoda,że nie ma mojego M w domu bo by Wam podpowiedział co to może być.

reklama
witam sie poniedzialkowo i wiosennie:-)

Jesli chodzi o ciuszki to tez zaczynam dzisiaj pranie bo mama mnie nastraszyla ze puchne na twarzy i ze zaczne rodzic szybciej hehe zobaczymy na ile to sie sprawdzi;P mala dalej posladkowo lezy bo glowke czuje na pepku ale wciaz czekam z nadzieja;)
hmm no i nie pamietam co tam mialam pisac... Czytalam o tej tragedii na marcowkach. Ostatnio tez mialam dzwonic do lekarza mala ostatnio tak sie ruszala non stop a od kilku dni doslownie pare razy na dzien. Ale czuje czkawke kilka razy dziennie wiec mysle ze jest ok

Jolek ja tez nie moge spac ostatnio strasznie ciezko mi sie oddycha a jeszcze gorzej pozycje zmienia

i ja sie witam poniedziałkowo weekend minal za szybko :/ ale przeczytałam książkę jak mój w sobote pracował , a dziś zapowiada się piękny dzionek za oknem hmm.... wiosna juz chyba na dobre w Toruniu , muwine sie szybko z ogarnięciem domu i moze mały powolny spacerek

Jolek chyba większość z nas ma już duże problemy ze spaniem, u mnie dodatkowo dochodzi siusiu co godzinkę... Tak że nie martw się nie przespane noce mamy zapewnione pewnie przez kolejne kilka latek... :-D chyba nasze organizmy już nas do tego po prostu przygotowują...

a ja z kolei nie moge wyczuc kiedy i czy wogle moj ma czkawke :confused2: :-( nie wiem dlaczego tak jest.
ja jeszcze w lozku leze, nie chce mi sie wstawac...a moj za 2 godziny konczy prace i musimy do miasta jechac, tak mi sie nie chce wstawac :szok:

Sylwia ja czuje tylko dlatego bo strasznie denerwujace to uczucie. Skacze na dole i naciska mi na cos co jest nie przyjemne hehe pewnie przez ulozenie posladkowo czuje czkawke tak nisko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry