Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jesli chodzi o ciuszki to tez zaczynam dzisiaj pranie bo mama mnie nastraszyla ze puchne na twarzy i ze zaczne rodzic szybciej hehe zobaczymy na ile to sie sprawdzi;P mala dalej posladkowo lezy bo glowke czuje na pepku ale wciaz czekam z nadzieja
hmm no i nie pamietam co tam mialam pisac... Czytalam o tej tragedii na marcowkach. Ostatnio tez mialam dzwonic do lekarza mala ostatnio tak sie ruszala non stop a od kilku dni doslownie pare razy na dzien. Ale czuje czkawke kilka razy dziennie wiec mysle ze jest ok
Jolek ja tez nie moge spac ostatnio strasznie ciezko mi sie oddycha a jeszcze gorzej pozycje zmienia
i ja sie witam poniedziałkowo weekend minal za szybko :/ ale przeczytałam książkę jak mój w sobote pracował , a dziś zapowiada się piękny dzionek za oknem hmm.... wiosna juz chyba na dobre w Toruniu , muwine sie szybko z ogarnięciem domu i moze mały powolny spacerek
Jolek chyba większość z nas ma już duże problemy ze spaniem, u mnie dodatkowo dochodzi siusiu co godzinkę... Tak że nie martw się nie przespane noce mamy zapewnione pewnie przez kolejne kilka latek... chyba nasze organizmy już nas do tego po prostu przygotowują...
a ja z kolei nie moge wyczuc kiedy i czy wogle moj ma czkawke :-( nie wiem dlaczego tak jest.
ja jeszcze w lozku leze, nie chce mi sie wstawac...a moj za 2 godziny konczy prace i musimy do miasta jechac, tak mi sie nie chce wstawac
Sylwia ja czuje tylko dlatego bo strasznie denerwujace to uczucie. Skacze na dole i naciska mi na cos co jest nie przyjemne hehe pewnie przez ulozenie posladkowo czuje czkawke tak nisko