reklama

Maj 2011

reklama
Mandrzejczuk- fajnie że juz jesteście z powrotem....
Ja nie dawno wróciłąm do domu, mój M mnie zmolestował na jeżdżenie i poszukiwanie auta i mam już dość, jestem padnięta, a on nie może się zdecydować w co mu ciepło... Następnym razem niech jedzie sobie sam...

Ale mam wkur***!!!!!! Właśnie się dowiedziałam,że w ciąży jestem leniwa bo nie siedzę cały czas przy kompie i nie czekam aż łaskawie moja koleżanka do mnie napisze na gg!!!!
Ale mi ciśnienie tym tekstem podniosła!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Jolek trzeba jej było powiedzieć że masz lepsze zajęcie niż czekanie na jej wiadomość. Nie denerwuj się nią po prostu jest zazdrosna że jesteś w ciąży.

Mogłam tak napisać. Ja po prostu nie jestem w stanie cały czas siedzieć przy kompie, brzuch i maluch mi nie pozwalają. Ale ona tego nie rozumie. Ostatnio pisała to ja spałam i jak się później odezwałam, to też to skomentowała. No kurcze takie dziwne,że człowiek popołudniu sobie ucina drzemkę!!!

Wiecie co zrąbałam ją i nie podziałało więc napisałam,żeby sobie już darowała i ją zablokowałam. Mam dość wysłuchiwania jej marudzenia jak to jej wiecznie źle, a już teraz przegięła obrażając mnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry