reklama

Maj 2011

Witam się z Wami kobitki, u nas dziś wiosna za oknem aż sobie jedno wyszorowałam. Nie dam rady pewnie Was nadrobić, może za kilka dni bo włączył mi się instynkt wicia gniazda ;-) i malujemy całe mieszkanie, ile syfu i roboty :wściekła/y: Ale za to jaka radość będzie po wszystkim:tak:
Pozdrowienia dla Was i brzuszków

reklama
dombar wiem co masz na myśli bo sama dzisiaj myję okna i przemieszczam meble w pokoiku dzidzi, łóżeczko już poskładane, jeszcze tylko przewijak do poskładania, ale ten syf, brrrr mnie przeraża !!!!!!:-)

Właśnie wróciłam z biegania po urzędach (byłam wreszcie zgłosić wymianę okien) i Wam powiem, że moje spojenie ok dzisiaj. Nie rozumiem tego bo chodziłam po schodach góra dół i w Starostwie i w Gminie i w Banku byłam. Nie wiem co wczorajszy dzień oznaczał i skąd był ten ból?

ale ten maluch wywijał na filmie, brzuszek był już po żebra, więc pewnie to 36tydzień.
Mam nadzieję, że juniora nagle się nie zaaktywizuje- teraz rusza się, ale tak raczej sennie.Tamten dzidziuś pewnie był spory, bo skąd tyle w nim siły :)?
Matusia, z tym spojeniem to u mnie jest tak, że jednego dnia tak boli ,że można zwariowac a drugiego już nie.I nie zawsze jest to spowodowane nadmiarem ruchu.

Hope ja dziś poszłam na łatwiznę i M zjadł sklepowe pierogi ruskie, a ja miała ogromną ochotę na białą kiełbaskę z musztardą :-)

Z malowania dziś nici. Pojechaliśmy do Castoramy, kupiliśmy wszystko i jak wróciliśmy do domu, to się M musiał zbierać bo jednak on pojechał z mamą do tego lekarza, więc się nawet nic nie dało zrobić. Tzn wynieśliśmy wszystko z łazienki (to co się dało oczywiście) i zostawiliśmy w przedpokoju. Hehehehe teraz jak się wchodzi do nas na górę to najpierw mija się szafki łazienkowe a w łazience została wanna, kibelek i umywalka :-D Nawet światełko wynieśliśmy :-) nie wiem jak my będziemy wieczorem wchodzić do łazienki :-)

reklama
Nie nadrabiam bo tylko na chwilę wpadam.
Dostałam wiadomość od Karolq8. Od wczoraj leży w szpitalu:( nie czuła ruchów dzidzi. Jak ją pod KTG podłączyli to od razu się rozszalała,ale zostawili ją na obserwacji na 2-3 dni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry