reklama

Maj 2011

zresztą program jest na 5 tygodni, więc akurat skończę po porodzie:-DCzy się wyrobię akurat na termin?:-D
A poza tym to mam ostatnio jakąś natrętną myśl, że jak pójdę na usg przed porodem to mi powiedzą, że będzie cc i będę mogła sobie wsadzić te wszystkie ćwiczenia kegla, z epino itd.Chociaż szkoła rodzenia nie pójdzie na marne ,tak do końca..

reklama
Witam
Jolek super wynalazek chętnie bym coś takiego kupiła
Kurcze gapa jestem myślałam że wyciągam z zamrażarki szynkę a wyciągnęłam mięso mielone no i teraz zamiast pierogów muszę zrobić mielone :wściekła/y:

Witajcie
Styna będziesz miała mniej roboty z mielonymi, więc nie ma tego złego.
Jaipur ale zobacz jaka będziesz "tam" wyćwiczona :-) mężuś będzie zachwycony:-).A z resztą czemu masz mieć cc zdrowa kobitka z ciebie synuś główką w dól więc pewno nic złego się nie wydarzy. No i ćwicz dalej:-)

jaipur - a kupiłaś sobie epino? Mnie trochę przeraża koszt więc pewnie zostanę przy masażu zwykłym. A Kegla to niestety jak mi się przypomni to poćwiczę ale nie mam pojęcia czy dobre partie. Widać mam takie słabe te mięśnie że nie czuję czy dobrze zaciskam i nie potrafię tego napiąć przez dłuższy czas - mam wrażenie że po chwili się wszystko rozluźnia. Ale muszę się za siebie zabrać.

Salsera- tak, kupiłam.Można na nim sprawdzić też kondycję mięśni przepony miednicy- w trakcie ćwiczeń.Na razie jest doskonale, pewnie się przerażę tym co pokaże wskaźnik jak urodzę:-D Na razie rozpakowałam, zmierzyłam:-D i mam zacząć pełne sesje ćwiczeń(czyli wzmacnianie i rozciąganie)w 36 tygodniu.
Junior czasami się wnerwia jak ćwiczę:-D kegla.Ale ponoć to normalne.

Ostatnia edycja:
Hejka ;-)

To całe Eko to tylko drożyzna na każdym kroku i nic więcej , ale na szczęście dzisiaj nie oglądałam DD bo bym się tylko nie potrzebnie wkurzała ;-):-)

Jolek-
hmmm ten pas do podglądania dzidzi super :tak: ale też ciekawe jaką kosmiczną cenę za niego wymyślą
Jaipur- dobrze przygotowana mamuśka z Ciebie Ja tam się przyznam bez bicia że nie ćwiczę nic , po pierwsze nie wiem za bardzo jak a po drugie jak już jedno wyszło to i drugie wyjdzie :tak::-D

Futrzaczek niektórzy to mówią, że te całe ćwiczenia to bujda na resorach:-D więc może lepsza jest olewka.Przynajmniej masz pewność- bo już jedno wyszło , a ja jeszcze nie wiem jak to z tym wychodzeniem;-)

Futrzaczek niektórzy to mówią, że te całe ćwiczenia to bujda na resorach:-D więc może lepsza jest olewka.Przynajmniej masz pewność- bo już jedno wyszło , a ja jeszcze nie wiem jak to z tym wychodzeniem;-)

hehe może i tak ale z drugiej strony na pewno to Ci nie zaszkodzi :tak:
ja to jedynie Kegla poćwiczę ale to też jak mi się przypomni albo nudzi :-p
to wiesz tak samo jak z oddychaniem na szkole ładnie uczą wszystko dobrze wychodzi itp ale może zdarzyć się tak że bach na porodówkę i wszystko człowiek zapomni w tych nerwach stresie itp. :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry