reklama

Maj 2011

Witajcie
Styna będziesz miała mniej roboty z mielonymi, więc nie ma tego złego.
A jednak pierogi jedzie do mnie koleżanka i spytała czy coś ze sklepu potrzebuję to poprosiłam ją o mąkę i pomyślałam że zrobię pierogi ruski i z mięsem więc sprawa załatwiona a mam taką ochotę na nie że nie dałabym rady chyba usnąć jakbym ich nie zrobiła.

reklama
styna jeszcze jedno slowo o pierogach i cie udusze :-D co ja bym oddala za takie pysznosci mniam...

Hope ale masz avatara haha

U mnie pogoda do dupy pizdzi igwizdzi tak, ze az uszy puchna. Zaraz biore sie za malowanie wlosow, bo mam juz meeega odrosty i za chwile siostra bedzie woskowac mi nogi, az sie boje bo dzisiaj zachaczamy tez o uda :szok:

Oj tak pogoda rzeczywiscie nie najciekawsza:(
Ja od rana wzielam sie za sprzatanko potem obiadek i tak zlecialo pol dnia. o 16 na szkole rodzenia to i druga polowa dnie szybko zleci:)
jolek - czadowy ten wynalazek:)

U mnie też wiosennie, słonecznie :-) A co do bocianów, to jak jechaliśmy w piątek do moich rodziców to widzieliśmy 3 na łące :-) Jeszcze mówiłam do A. że oznaki wiosny, a A. do mnie i narodzin hehehe :-D

Przypomniałyście mi o ćwiczeniach Kegla, właśnie je ćwiczę :-D oj z moją pamięcią kiepsko, a miałam ćwiczyć regularnie ;-)

Narobiłaś i mi styna ochoty na pierogi, może w przyszłym tyg. je zrobie albo kupię gotowe :-D

reklama
U mnie też wiatrzysko ale godzinkę temu słoneczko wyjrzało i od razu lepiej:) Poleżałam troszeczkę obejrzałam filmik i trochę mocy mi wróciło. Idę gary pomyję, M wrócił z pracy więc go do odkurzania zagonię. Ciepło się robi to psinek sierść gubi na potęgę :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry