reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maj 2011

reklama
Witam się i życzę udanej niedzieli jak mały wstanie idziemy na spacer:tak:

Ainka buziaki dla Jasia:***

Ostatnia edycja:
gag, jak zobaczyłam rozmiar Twojego posta, to sobie poszłam kawę zrobić na dłuższe posiedzenie. Co za wieśniara z tej znajomej! Widzę, że Ty jesteś taki typ jak ja, że nie umie odpowiedzieć konkretnie, żeby jej w pięty poszło. Ja taka dupa jestem, a potem żałuję, że nic nie odpowiedziałam. Często gęsto tak mam, ale cieszę się że jej smsa napisałaś. Ja też daję mai słoiki i co rano w mróz wiozę ją do niani i nie łapie chorób za często (obecnie ma katar). Nawet mój pediatra powiedział (ten który wyzywał mnie za kupne babeczki dla Mateusza) że słoiczki są ok. Że jak mam w markecie kupić marchew niewiadomo skąd, to lepiej słoik kupić, gdzie już jakościowo naturalne składniki są (cz ja to dobrze napisałam:confused:). Lekarka powinna liczyć się z tym, że nie każdy rodzic był pilny na matematyce i co? Za dużo leku poda, i co? Jeśli ktoś prosi o dokładna miarę, to powinna podać. gag, tak mi smutno, że jesteś sama z tym wszystkim, rozumiem, że masz dość - dziecko samo męczy, a jeszcze chore...marudne... Oby Stasiowi szybko przeszła temp.
agacio, jakaś Ty agresywna w poście do gag:-D.
karolka, bierz witaminy jakieś.
Żelka, też chciałam żeby Maja się urodziła w piątek 13 ale nie ze względu na datę, tylko nie chciałam zostać w szpitalu na weekend:tak:. A zostałam i dopiero we wtorek nam się udało oszukać, ze skurcze mamy:-).
Kamcia, a no faktycznie, że czytałam że persefony teść chory - zapomniałam, jak to ja. Co do buzi, dobrze, że Cię ta maść piecze, goi się. Ja to znam, chociaż dawno nie maiłam (tfu, tfu odpukać). Rób sobie płukanki z szałwi. Mam dobrą maść od dentysty na to solcoseryl.pl .

U mnie rzęs brak od zawsze. To dzieci moje mają ładniejsze niż ja, ale na sztuczne się nie piszę ze względu na systematyczność i kasę.
Wyobażam sobie, ze wszystkie jesteście takie młode i ładne i gładkie cery i w ogóle. A ja stara i gruba... Coś bym musiała zrobić, zeby odmłodnieć, bo wyglądam na 45 lat albo 50.

Ostatnia edycja:
dzien dobry :)
gag dzisiaj bedzie lepiej :)

laski co do ukldania fryzury to ja mam wlosy "wiatrem czesane" :D i tyle, niecicerpie sie bawic w ukladanie, modelowanie bo dobrze wiem ze i tak za chwile bedzie tak jakbym nic z nimi nie robila wiec nie warto tracic czasu :p
kitka albo koczek i giara gra :-D
a makijaze? kiedys uwielbialam, byl to dla mnie rytual dnia codziennego:-D w ciazy przestalam sie codziennie malowac no i teraz tez juz mi sie nie chce, bo jak pomysle ze 20minut stania przed lustrem moge zamienic na 20 minut leniuchowania to wybor jest prosty :D
i tak leza i leza kosmetyki w szafie i starzeja sie :/ ostatnio wyslalam w paczuszcze czesc kolorowki do mamy i siostry moze cos im sie przyda. lepsze to niz mialyby sie przeterminowac i pojsc do kosza. szkoda mi bo to naprawde dobre kosmetyki.
no i sama zastanawiam sie nad permanentnym makijazem, tak mysle i mysle...

matusia hmmm na zdjęciu miniaturze tak napewno nie wyglądasz. dalej nie powiem bo nie widziałam :-) ale jestem pewna, że napewno tak nie jest.

Hej śliczności!

basiekk
alle ci zazdroszczę wyżerki :)
żelka a co tam było u teściów?
maju mam nadzieję, że dzisiajszy dzień będzie lepszy!!!! nie dołuj kochana, napisz co ci leży :*
gag jak nocka??
matusia no ty nie przesadzaj, nie wiem co ty chcesz od siebie. fajna dżaga jesteś :)
kamcia a nie ugryzlaś się? mi sachol zawsze pomagał, jest jeszcze dentosept na wszelkie stany zapalne, ale nie wiem czy u siebie dostaniesz

co do makijau permanentnego to moja teściowa chciała sobie zrobić kreski i zrobiła ... półtorej :-D bo stwierdziła, że tak ja boli, że uciekła z fotela :-D

aina buziacki dla naszego Jasieńka! :*

U nas dziś duma rozpierająca bo Lenek przespał CAŁĄ NOCKĘ !!! :-D:-D:-D obudziła sie po 6. i jeszcze o 8 zasnęła na 45 minut :-D

udanej niedzieli kochane, u nas ciasto bananowe w piecu więc będzie wyżerka :-D zapraszam :-D

CZeść Kochane:-D
Dzieki za życzonka:**
Zdrówka dla chorych i BUUUZIOLE DLA OKRĄGLACZKÓW:***

Przepraszam że nie pisze ale jestem nie do życia:confused2: mam taką huśtawkę nastrojów że sama ze sobą dojść do ładu nie moge.
Poza tym roboty dużo i nie moge jakoś przysiąść:no:

Poziomki to hustamy sie razem... :/ :p

Witam sie, kapie zewszad - roztapia sie wszystko na zewnatrz .. bleeee ciapa lapa bedzie na calego :crazy:

Pola mnie wykonczyla, malo co spalam, rano znowu plakala i sie meczyla.., moj wrocil po 3 do domu... bo koledzy sponsoring robili w ramach odwozki na lotnisko - bo do IE sie wybieraja na urodziny kumpla...
Kamcia i tu prosba do Ciebie - moze polecisz jakis duzy fajny sklep dla dzieciakow?? - kolezanka chce zakupy porobic dla coreczki.
PS Ja tez polecam Dentosept na wszelkie cyrki w jamie ustnej, pewnie masz afte... wspolczuje.. Mam to co jakis czas, przewaznie z 8-osemek sie robi, najpierw dziura w policzku, potem jazda na cala buzie, i zeby z tego bola, wszystko.. mialam prawie caly grudzien to. Tylko nie wiem czy dostaniesz to u was w aptece.. popytaj moze tez o DezAftin - jest na bazie kwasu hialuronowego, tez troche pomaga, powinien byc dostepny wszedzie.. Matusia dzieki za linka na ten Solcoseryl, trzeba wyprobowac! Bo mialam juz chyba wszystko.. To sie rozpisalam..

Bra - :*** dziekuje slonce, nie wiem juz czy bedzie kiedykolwiek lepiej.. ehhh... co sie namartwie to moje.... :(

Lepi - gratuluje zabeczka!!! No, to juz nie jestesmy z lysymi oponkami :)) choc mi tam to nie przeszkadzalo... bardzo ostre robia sie te zabki Polusi..

Zelka - widze, ze odczucia masz podobne do moich po wizycie u tesciow :] milo prawda? bleeeee.................

Gag - no i jak tam u Was kochani, jak noc minela ??

Majowa Mamusia cos zniknela..... Mam nadz. ze w porzadku u nich...

Buziaki dla zaleglych miesieczniakow z ost.dni :***** i gratki dla Jasienka - dzisiaj Twoje swieto smyku kochany! :)):*

reklama
Witam się niedzielnie.
Wieczorem nadgonie ... tylko sie chwalę że mamy 6go zęba ... w podobnej konfiguracji jak u Igorita Jolusi. :-D:-D:-D

Aa Ainka buziaczki dla Jasia :)*****

Ostatnia edycja:
Do góry