reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

hej hej .. coś tu cicho .. czasem ktoś zrobi przewiew.. chyba sie do wiosny szykują wszystkie :-p

nie mam coś weny ... wiadomo ;-) czasu tez nie bardzo ... i tak wpadam na chwile poczytam przywitam się i już :-)

reklama
ja mam wytłumaczenie na ten tydzień ;-) styna też :-D
a reszta?? :-p

ja chyba nie będe miała od wtorku neta .. ale nie ejstem pewna co do tego :-) dopiero jutro będe dzwonić

ja witam wieczorowo
Alexa clemastinum nie jest syropem przeciwkaszlowym
drosetoux możesz podac jak ma suchy kaszel,są jeszcze kropele przeciwkaszlowe sinecod są super pomagają na każdy kaszel
u nas dziś urodzinowo w bawilandi,łobuzy wybawione

Ostatnia edycja:
Cześć u nas znowu coś zaczyna sie dziać Nadia pokasłuje kupiłam flegamine może to coś pomoże. U nas spadł śnieg tzn. nawet trawy dobrze nie pzykryło ale teraz znowu sypie. Nadii rano ubrałam spodnie narciary i kurtałe no i wyszłyśmy po raz pierwszy na śnieg. Dopóki stała na betonie było ok pokazywała śnieg i śmiała się jak weszła na śnieg nagle zaczęła płakać na ręce mi się wspinać no i tyle było z wojarzy po śniegu. Próbowałam ja jakoś oswoic dawałam jej snieg na rece wtedy było ok ale chodzić po nim nie chce.

Hejka

smutno mi !!!tak bardzo wierzyłam , że się jej uda Biała Krew
[*] tak mocno wierzącej osoby chyba nie znam .. a tu taki psikus nic nie pomogło , jakie to niesprawiedliwe... nie rozumiem tego , nie rozumiem .... :-(

Buziam Was , zajrzę wieczorkiem :*

reklama
Cześć dziewczyny. my już po gościach, laski pojechały po śniadanku. Fajnie było chyba brakuje mi towarzystwa w domku:/ Dziś się popłakałam jak dziewczyny odjeżdżały. Igorek też zadowolony z gości:) Grzeczny był, nawijał i wołał do każdej pięknie "ciocia":) Pięknie pokazywał i robił na nocniczek:) Ech kochany mój szkrabek:)
Muszę się ruszyć i ogarnąć chatę.Mam kupę garów do mycia, łazienkę do sprzątnięcia bo fajkami w niej wali (ciocia pali więc pozwoliłam jej w łazience) pranie mam do powieszenia ale najpierw łazienka się wywietrzyć musi.
Ogólnie doszłam do wniosku że rok bardzo gościnnie mi się zaczął. Najpierw ja byłam w gościach teraz mieliśmy gości i teraz w sobotę jedziemy na weekend do siostry bo szwagier ma urodzinki:)
U nas zima w pełni byliśmy przedwczoraj wszyscy poszaleć na śnieżku,ale radochę Igi miał:)

Dziewczyny nie odniosę się do wszystkich choć przeczytałam wasze wywody przez te dni ... pisałyście normalnie strasznie dużo ;-)
Fajnie że Paula wróciła Futrzaczku buziak dla Ciebie :* Zastanawiam się gdzie nam Jaipur wcięło:confused:
Kochane życzę miłego dnia i uciekam do sprzątania. wdepnę wieczorkiem.

Aaaaaaa właśnie dostałam paczkę ze streetcom z klockami lego :biggrin2::biggrin2: LEGO Duplo Kreatywny Pojazd do ciągnięci (2938278836) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Edit.

Futrzaczku
strasznie mi przykro (*)

Ostatnia edycja:
Do góry