reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Witam Kochane! My po wczorajszej wizycie jesteśmy mega szczęśliwi, wszystko jest dobrze i płeć prawdopodobnie już znana, ale to na odpowiednim wątku. :-).

Wszystkiego najlepszego She z okazji minionych urodzin, spełnienia marzeń! (przepraszam, że dopiero dziś, ale ostatnio nie wchodziłam na forum).

czesc
ja znowu niewyspana, Iwa w nocy plakala ze ja pityna boli, no i widzialam w ciagu wczoraj w ciagu dnia ze sie drapie , wieczorem siusiu jak robila to zaczela plakac , pewnie ja piecze.zadzwonilam do rodzinnej i jak mala wstanie pojedziemy sie pokazac.
milego dnia kobitki

Witam porannie w zasadzie jeszcze. Niedawno wróciłam z badań, umordowana, ze hej. Musiałam Kubie też zrobić badania. Dobrze,z ę maz ma urlop i został z młodszym w domu bo i bez niego rozegrały się danteńskie sceny :-(
jemy teraz sniadanko i podczytuję ale chyba zaraz się położę na troche

Witam dziewczynki:) Dziękuję za rady dotyczące bólu głowy ale przyznam że obyło się bez tabletek przeciwbólowych. Ale zawsze dobrze wiedzieć co można łykać. Dzisiaj czuje sie świetnie chociaż obudziłam się z jakimś wewnętrznym niepokojem. Miałam jakieś koszmarne sny i mam nadzieje ze nie zapowiadaja one nic zlego. Pozdrawiam i zycze miłego dnia:)

wITAM I JA:-)
U nas też wieję ,że az strach choć i tak nie mogę wyjść heheh
Byłam wczoraj w kinie "Listy do M" bardzo fajny , kino pełne choć to już nie najnowszy film
Myslę co tu dziś robić w domku hmmm:eek:
Mały już wrócił do normalności swojej czyli biega, skacze, i mnie denerwuję:angry::-)...
Jutro tydzień jak ma ospę , chrostki już wyschły i zostało parę , lekarka powiedziala zeby 10 dni nie wychodzićz domu czyli do niedzieli , ale jak myslicie kiedy go posłać do przedszkola?? chyba nie od razu w poniedziałek???

fiore biedna, mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej:tak:Dobrze ze Twoj S tyle Ci pomaga:tak:Jak coreczka sie czuje?
sylwina poprawy nastroju zycze:tak:
kilolek oj mnie tez czekaja badania, a robisz badania naczczo?Bo ja naczczo:tak:
agasim super ze jestes zadowolona z wizyty:tak:
Powiedzcie mi dziewczyny od ktorego i do ktorego tygodnia ciazy powinno sie zrobic krzywa cukrowa?
U nas szaro i buro,wiatr wieje i pada deszcz:crazy: My i tak w domu, do przedszkola dopiero ok 15stycznia mala idzie:tak: Ospa ma sie ku koncowi, pani doktor mowila ze juz sie goja krostki:tak:
Patina moja mala ma ospe od 6 dzien, pani doktor mowila ze jeszcze nastepny tydz w domu i do przedszkola moze smialo isc, u nas bedzie ponad 2tyg:tak:
Milego dnia zycza

Ostatnia edycja:
Witam,
dołączam do niewyspanych, ale mam nadzieję, że zakupy na które wyciąga mnie M. skutecznie poprawią nastrój;-)

Patina26 - byłam jakiś czas temu na "Listach do M." i również bardzo polecam:tak: Bardzo dobry polski film.

kililek - kciuki za wyniki badań zaciskam! Ja swoje odbierałam na 27.12 i mam idealne:-)

reklama
No jakoś w ten sam dzień zaczeła sie u nas ospa dorka , więc tez tak myslałam ,że w przyszlym tygodniu jeszcze go nie puszczędo przedszkola ...do kontroli nie muszę iść bo lekarka powiedziała ,że jak nic zlego sie nie będzie działo to nie ma potrzeby ...

Do góry