reklama

Maj 2012

reklama
Witam Kochane! My po wczorajszej wizycie jesteśmy mega szczęśliwi, wszystko jest dobrze i płeć prawdopodobnie już znana, ale to na odpowiednim wątku. :-).

Wszystkiego najlepszego She z okazji minionych urodzin, spełnienia marzeń! (przepraszam, że dopiero dziś, ale ostatnio nie wchodziłam na forum).

czesc
ja znowu niewyspana, Iwa w nocy plakala ze ja pityna boli, no i widzialam w ciagu wczoraj w ciagu dnia ze sie drapie , wieczorem siusiu jak robila to zaczela plakac , pewnie ja piecze.zadzwonilam do rodzinnej i jak mala wstanie pojedziemy sie pokazac.
milego dnia kobitki

Witam porannie w zasadzie jeszcze. Niedawno wróciłam z badań, umordowana, ze hej. Musiałam Kubie też zrobić badania. Dobrze,z ę maz ma urlop i został z młodszym w domu bo i bez niego rozegrały się danteńskie sceny :-(
jemy teraz sniadanko i podczytuję ale chyba zaraz się położę na troche

Witam dziewczynki:) Dziękuję za rady dotyczące bólu głowy ale przyznam że obyło się bez tabletek przeciwbólowych. Ale zawsze dobrze wiedzieć co można łykać. Dzisiaj czuje sie świetnie chociaż obudziłam się z jakimś wewnętrznym niepokojem. Miałam jakieś koszmarne sny i mam nadzieje ze nie zapowiadaja one nic zlego. Pozdrawiam i zycze miłego dnia:)

wITAM I JA:-)
U nas też wieję ,że az strach choć i tak nie mogę wyjść heheh
Byłam wczoraj w kinie "Listy do M" bardzo fajny , kino pełne choć to już nie najnowszy film
Myslę co tu dziś robić w domku hmmm:eek:
Mały już wrócił do normalności swojej czyli biega, skacze, i mnie denerwuję:angry::-)...
Jutro tydzień jak ma ospę , chrostki już wyschły i zostało parę , lekarka powiedziala zeby 10 dni nie wychodzićz domu czyli do niedzieli , ale jak myslicie kiedy go posłać do przedszkola?? chyba nie od razu w poniedziałek???

fiore biedna, mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej:tak:Dobrze ze Twoj S tyle Ci pomaga:tak:Jak coreczka sie czuje?
sylwina poprawy nastroju zycze:tak:
kilolek oj mnie tez czekaja badania, a robisz badania naczczo?Bo ja naczczo:tak:
agasim super ze jestes zadowolona z wizyty:tak:
Powiedzcie mi dziewczyny od ktorego i do ktorego tygodnia ciazy powinno sie zrobic krzywa cukrowa?
U nas szaro i buro,wiatr wieje i pada deszcz:crazy: My i tak w domu, do przedszkola dopiero ok 15stycznia mala idzie:tak: Ospa ma sie ku koncowi, pani doktor mowila ze juz sie goja krostki:tak:
Patina moja mala ma ospe od 6 dzien, pani doktor mowila ze jeszcze nastepny tydz w domu i do przedszkola moze smialo isc, u nas bedzie ponad 2tyg:tak:
Milego dnia zycza

Ostatnia edycja:
Witam,
dołączam do niewyspanych, ale mam nadzieję, że zakupy na które wyciąga mnie M. skutecznie poprawią nastrój;-)

Patina26 - byłam jakiś czas temu na "Listach do M." i również bardzo polecam:tak: Bardzo dobry polski film.

kililek - kciuki za wyniki badań zaciskam! Ja swoje odbierałam na 27.12 i mam idealne:-)

reklama
No jakoś w ten sam dzień zaczeła sie u nas ospa dorka , więc tez tak myslałam ,że w przyszlym tygodniu jeszcze go nie puszczędo przedszkola ...do kontroli nie muszę iść bo lekarka powiedziała ,że jak nic zlego sie nie będzie działo to nie ma potrzeby ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry