• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Przystojny chociaż? :-D

Ej, mój gamoniek od rana szaleje. Od momentu, jak tę glukozę wypiłam, nie miałam godziny spokoju bez jego wwiercania się w ścianki mojego brzucha. Podjarał się tą glukozą, czy jak? :-D :szok:

Zapominajka, a Ty masz Rybko już od dłuższego czasu jakiś taki paskudny humor, prawda? Może terapia zakupowa by Ci się przydała? Albo szybka wiosna? ;-)

Pogoda chyba mnie przybija. Mrozy straszliwe, szaruga, kondycja już nie ta co kiedyś :zawstydzona/y:
Tęsknię za wiosną. Bardzo tęsknię...

Mdła sąsiad mówisz :-D

Mysiak nawet nie wiedziałam, że tak teraz w szpitalach. Mnie się te 4 lata temu o nic nie pytano...

Mnie jakoś tak średnio tekst bawił, a już na pewno nie roześmiałabym się przy fragmencie związanym z żarciem. Fakt faktem, matki karmią swoje dzieci strasznymi śmieciami i zawsze mi się serce kraje, jak widzę trzylatka zasuwającego po hipermarkecie z pączkiem w jednej ręce i z jakimś wstrętnym napojem z syropem glukozowo-frutozowym w drugiej. Głupie baby myślą, że jeśli jakiś produkt jest ładny, kolorowy i dedykowany dla dzieci, to będzie zdrowy, phhhh... W tej kwestii jestem faszystką kompletną.
Potem widzę na ulicach takie małe, kilkuletnie klopsy z próchnicą... Ja byłam grubym dzieckiem, moja rodzina popełniala błędy w odżywianiu (na szczęście od dłuższego czasu mama stara się gotować zdrowo), więc swojego dziecka na zmarnowanie nie dam.

Dziewczyny mam pytanie

Czy Wam twardnieje brzuch ??? Ja od około godziny mam cos takiego ze twardnieje mi brzuch, po czym mięśnie jakby puszczają, mija tak 5-6 min i znów .... trochę się martwię ...

fajny tekst

citrus- od samych slodyczy dzieci prochnicy nie dostaja, wiecej faktorow musi sie na to nalozyc, gorzej niz dac paczka jest oblizac lyzeczke karmiac dziecko... itp gdyz to wlasnie wtedy zarazamy dzieci bakteriami i wtedy oczywiscie slodycze i te bakterie- prochnica gwarantowana

ja mysle ze nie ma nic zlego od czasu do czasu dac dziecku cos slodkiego czy tez zakazanego- moj chcial cole to sprobowal coli az mu nosem wyszla i wiecej nie chce.... nie tucze dziecka tylko slodyczami itp dostaje to sporadycznie ale zna ich smak, czasem jak to dziecko chcialby tylko czekolade jest ale od tego rodzic by sprowadzic dziecko do pionu
a rodzice sa i tacy i tacy jedni przesadzaja w jedna drudzy w druga strone...

a chcialam zapytac bo mnie zaciekawilo- na co w pl szczepia w 1 dobie zycia?

ALG- niestety nie pomoge, nie twardnieje mi brzuch, mam nadzieje ze szybko ci przejdzie

Citrus ale dzieci inaczej wszystko znoszą niż dorośli,kiedyś był program o ząbkowaniu,że to jest taki ból że dorosły by zwariował a nawet mógł umrzeć,a niemowlę "jakoś" to wytrzymuje.ból rodzi się w mózgu.

taki tort bym zjaaaaadła,ja dziś też mam tort,ale nie taki kolorowy:angry:

Kartagina podziwiam Ciebie,ale jeszcze bardziej Twojego faceta,bo faceci to tchórze i często takie sytuacje ich przerastają i uciekają,więc wielki szacun i widać że łączy Was prawdziwa miłość!!!

Alg połóż się i weź no-spe,ja mam tak często,dla mnie to są skurcze właśnie...ale ja jestem panikara

Ostatnia edycja:
ALG twardniejący brzuch to normalna sprawa w ciąży, są to skurcze macicy przygotowujące ją do porodu. Najlepszym rozwiązaniem jest kilka oddechów przeponą. Im ciąża starsza tym więcej takich skurczy, ale to nic groźnego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry