• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ano dokładnie.
Choć powiem wam, że ja dostaję szału jak widzę reklamy zdrowych śniadań złożonych z : ciasteczek wszelkiej maści, b. słodkich płatków jak te Lion'a.

Noirel - no ja bym tam nie pogardziła takim Baby Shower, ale to chyba jakieś przyjacółki/babki z rodziny organizują dla ciężarnej, nie? Chyba sama dla siebie nie mogę wyprawić..?

Olga pewnie że tak,bo to my decydujemy jakie smaki poznaje,widzi co my jemy,ale u mnie w domu coli się nie pije,a moja córka uwielbia...bo w innych domach owszem colą częstują...i jak ma wybór to zawsze wybierze colę :wściekła/y:a jak już do szkoły dziecko pójdzie to już wtedy kaplica,bo choćbyśmy nie wiem jak się starały to wszystko może się zmienić niestety,ale zawsze jest mniejsze ryzyko jeśli od dziecka pracujemy nad "dietą"

a tak z innej beczki...czy któraś z Was ma zamiar "obchodzić" BABY SHOWER??? ja dziś patrzyłam na allegro gadżety...
Tort z pieluch pampers kocyk prezent baby shower (2915780656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja nawet nie myslalam by to obchodzic :) raczej napewno nie, a ty zamierzasz to przyjecie wydawac ?

Zapominajka- hehe "zdrowe sniadania" :):):) sila reklamy :)

Noirel - no ja bym tam nie pogardziła takim Baby Shower, ale to chyba jakieś przyjacółki/babki z rodziny organizują dla ciężarnej, nie? Chyba sama dla siebie nie mogę wyprawić..?

powinny niby koleżanki,ale z tym może być ciężko,bo u nas to średnio popularne,ja dziś pogadam z moim R. i może sama zorganizuje.niektórzy robią też liste potrzebnych rzeczy,żeby nie dostać 10 par śpioszków na 3mc...ale ja to odpuszczam,bo raczej chodzi mi o dobrą zabawę i pamiątkę,zresztą aż tylu koleżanek nie mam co by takie hurtowe ilości dostać...
czemu tylko faceci mają mieć pępkowe...?:angry:

w sumie wystarczy kilka przystawek,gadżety są na allegro dosyć tanie,a każda okazja na spotkanie towarzyskie dobra:-)

Noirel - no właśnie... ale mi chyba byłoby niezręcznie ogłosić, że robię sobie Baby Shower i chciałabym dostać to i to... Tym bardziej, że większość koleżanek mam daleeeeko od siebie, więc wymagałoby to większej organizacji...

też uważam że taka "lista prezentów" jest nieco nie na miejscu...choć coraz bardziej powszechna na różnych okazjach...też z koleżankami mam ciężko,ale myślę że nawet jak przyjadą 2-3 będzie miło,a i dom przystrojony zostanie już na powitanie "małego"... tylko zastanawiam się na ile mi się termin porodu sprawdzi,ale w sumie mogę zrobić i po porodzie...takie pępkowe w damskim gronie:-)

Ja miałam w poprzedńiej ciąży, ale nie babski, tylko mieszany, była super zabawa. W necie znaleźliśmy rożne gry na taka okazje i śmiechu było mnóstwo. A ze w późnym stadium ciąży było,to na jeden dzień zapomniałam o fizycznych niedogodnosciach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry