• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Żeby była jasność - mnie absolutnie nie obchodzi, czym karmicie swoje dzieci. Mówię tylko o tym, czego ja nie zamierzam robić. Zbyt głęboko siedzę w tematach odżywiania, żeby świadomie sięgnąć po jakieś "Lubisie" czy soczek "Jupik". I tyle ;-)

Też odebrałam wyniki badań. Mocz mi się poprawił, bakterii nie ma, za to pH znów podskoczyło i jest 6,5. Muszę więcej cytrusów pojeść i łykać Cerutin.
Z kolei glukozę miałam na czczo 78, po 2h było 77, więc w normie. Tyle dobrego w tym użeraniu się ze służbą zdrowia :sorry2:

hehe, CYTRYNKO, z calego serca zycze Ci powodzenia w tych postanowieniach, ale uwierz mi...wszelkie postanowienia i tak weryfikuje zycie, i mowie to na wlasnym przykladzie...och jakie to ja mialam zalozenia zanim Marian przylazl na swiat:-D

zapomniałam o owsiance:-)

najważniejsze by mieć jakiś cel i do niego dążyć,a że czasami wyjdzie trochę inaczej...życie,liczą się chęci...i wsparcie...i czujne oko na babcie...:szok: ja modlę się żeby moje drugie dziecko było choć w połowie tak "łatwe" jak pierwsze...

a ja tam będę mieć baby shower i organizuję je sama :szok:
każda okazja jest dobra zeby się spotkać z przyjaciółkami ,a jeszcze jeśli ja w 2-paku będę w centrum zaintersowania to już bosko będzie :-)

Framama ooo czuję się wsparta:) podziel się wskazówkami i pomysłami...bo ja nigdy ani nie robiłam ani nie uczestniczyłam...:szok:

ja dziś z nudy umieram,zresztą jak co dzień,kobieta by mi się w domu przydała,coby chociaż jakieś fajne zakupy zrobiła,bo mój R. ciągle w biegu,w pracy i zakupy też po chłopsku robi...tylko ten tort dzisiejszy mnie przy życiu trzyma...

coś z ciekawostek Panny Młode 2012 – Akcja Charytatywna "Panny Młode"

reklama
wiecie co, my mamy tu takich znajomych, ona polka, pani chirurg, on australijczyk- profesor angielskiego po yale..same widzicie juz jak ta historia sie zaczyna:-D

w domu, na biezaco trzy jezyki, polski, angielski i szwedzki, bo mieszkaja tu

w miedzyczasie byla chinska opiekunka, bo sobie wymyslili, ze chca zeby mala mowila po chinsku

naustalali zasad, to nie, tamto nie..

dzisiaj sie do zadnej nie stosuja, bo pani psycholog stwierdzila, ze dziecko jest wyobcowane, nie ma poczucia wiezi z rowiesnikami, zamyka sie w sobie..tez bym sie zamknela, jakby na wlasnych urodzinach wszyscy pili sok i jedli slodycze a ja wode , lukajac jedynie wilczy wzrok wlasnej matki na sama mysl o czekoladzie..

takze, reasumujac, nic nie szkodzi w odpowiednich dawkach, wychowujmy swoje dzieci madrze, zdrowo...ale bez paranoi, bo je po prostu unieszczesliwimy..

tyle ode mnie:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry