reklama

Maj 2013 :):)

na zakupach byłam. Citrus ja na wizytę u swojej fryzjerki czekam najkrócej tydzień a jestem z Elbląga to dosyć małe miasto. Najlepiej chyba będzie się poprostu zapisać. Opowiedzieć o sobie? w sumie nie bardzo mam co. Będę Mamą:-D mam termin na 4 maja, nie wiem jeszcze czy to będzie chłopak czy dziewczynka, bo ponoć to zdecydowanie za wcześnie. Jestem na zwolnieniu bo przed zajściem pracowałam w sklepie budowlano-chemicznym i nie mogę sobie znaleźć zajęcia jak mój narzeczony idzie do pracy a więc śpię do 10;) a potem czytam sobie w necie o tym co mnie czeka za 6 mies i z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej jestem przerażona.

ZAPOMINAJKO ja właśnie oglądam super torebki z filcu na allegro i nie mogę się zdecydować tylko na jedną

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczynki :-)

Nie było mnie dawno, bo dopadło mnie choróbsko i byłam nie do życia... ciągle spałam i modliłam sie aby nadszedł lepszy dzień... ale dzisiaj jest już super.... :-) Do piątku mam L4, ale w poniedziałek idę do gin i poproszę o L4 do rozwiązania tak więc będę leniuchowała i szykowała mieszkanko na nowego lokatora :-)

A czy ktoś może mi w skrócie napisać co się tu działo przez kilkanaście dni????

Cześć dziewczynki :-)

Nie było mnie dawno, bo dopadło mnie choróbsko i byłam nie do życia... ciągle spałam i modliłam sie aby nadszedł lepszy dzień... ale dzisiaj jest już super.... :-) Do piątku mam L4, ale w poniedziałek idę do gin i poproszę o L4 do rozwiązania tak więc będę leniuchowała i szykowała mieszkanko na nowego lokatora :-)

A czy ktoś może mi w skrócie napisać co się tu działo przez kilkanaście dni????

Hehe.. W skrócie:-D.. Da się:-D?
Spróbuje: wszystkie, na przemian mamy doły, ryczymy i pocieszamy sie nawzajem...
Sembo bedzie miaĺa dziewczę prawdopodobnie...
Cytryna chce zostac Mysiakiem i zamieszkac w norze..chyba z Mysiakowym mezem:-D? Ahahahahahaha:-D...
Zapi zlapala dżume i dostała syrop..
Nanu robi pyszne pierogi..
Doĺączyla do nas Kitka, z trojmiasta..
Mysiak chce swiąt ,na wczoraj, zresztą jak wszystkie..
Hmmmm....zmeczyłam sie:D
Mdłą w kólko mdli..
Kora, za Kore trzymamy kciuki i jej coreczke, co miala ostatnio nieciekawe wyniki, ale sa dzielne i musi byc dobrze..
Kasienka, jest taka chudziutka jak patyczek..
Framama i Fiolkowa sprawdzaja klasowki i są ostatnio podmęczone..

Ostatnia edycja:
Heloł heloł :)

Wróciłam wreszcie z pracy. Normalnie szlag mnie trafi, w poniedziałek znów konferencja, za chwilę dyskoteka i wywiadówka, na wszystkim trzeba siedzieć i nikogo nie obchodzi, że muszę niańce płacić za nadgodziny:angry:

Do tego u nas od 4 dni jest taka mgła całe dnie, że nie ma ani grama słońca. Brrrrrr:baffled: Już mam tego dość, spać się chce (zwłaszcza jak się budzi o 4 rano i nie można zasnąć:baffled:)

ja dziś byłam w pracy pogadać z szefową, było ok, kazała się nie martwić, mówi że będą na mnie czekać :tak: także chyba jest dobrze
mój mały raczej dobrze sypia, ale też kładę go 19-20 i między 5-6 się budzi na mleko i śpi dalej do 7, a jak mam dobry dzień to nawet do 8 mu się uda:-)

Kaja dziękuje za szybki, ale wyczerpujący skrót wydarzeń :-)

Ja od dziś puszczam mojemu synusiowi kołysanki :-) i niektóre są tak piękne, że szok
wink2.gif

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry