reklama

Maj 2013 :):)

a ja właśnie odkryłam taki problem, że nie mam ich już gdzie zmieścić i chyba mi się nawet ich odechciało, ale smacznego Citrus.

W weekend pewnie i tak nadrobię bo na więcej sobie wtedy pozwalam:P od ostatniej wizyty u Gin czyli przez 4 tygodnie przytyłam 1,5 kilo od początku ciąży 2. Dodam jeszcze, że nie to żebym sobie nie pozwalała w tygodniu, bo w ciąży się tak nie pilnuje jak przed, nie mam siły i mocy ;-)

reklama
Ja od początku też między 1,5 a 2. Chociaż są dni, kiedy ważę kilogram mniej, niż w dniu wcześniejszym, więc też wadze nie do końca ufam ;-) Warunek jest taki, by ważyć się rano i po dłuższym posiedzeniu w kiblu. Inaczej dupa :-D

a ja właśnie odkryłam taki problem, że nie mam ich już gdzie zmieścić i chyba mi się nawet ich odechciało, ale smacznego Citrus.

W weekend pewnie i tak nadrobię bo na więcej sobie wtedy pozwalam:P od ostatniej wizyty u Gin czyli przez 4 tygodnie przytyłam 1,5 kilo od początku ciąży 2. Dodam jeszcze, że nie to żebym sobie nie pozwalała w tygodniu, bo w ciąży się tak nie pilnuje jak przed, nie mam siły i mocy ;-)

lo matko, ja przytylam cztery kilo i jestem oficjalnym sloniem forumowym:-D

to ja sie witam sobotnio i "donoszę" ze ja wczoraj śledzie zapijałam colą...

do tego mam schizy czy wszystko jest w porzadku z dzidasem.... to tak w ramach dnia ze stresem...

Dobry,
wieczorem widzę tematyka kulinarna :-D
Ja mam teraz małą pojemność i wiecznie na coś ochotę :sorry:
A ile przytyłam dowiem się u gina. Liczę, że nie za dużo, choć brzuch mi się z każdym dniem większy wydaje.
Zapominajko, a jeszcze mam pytanie o ilość tych cebul - ile na raz zrobić? J. posłałam po 2 kilo na wszelki wypadek:-D chcę "nastawić" specyfik na noc...

Zależy dla ilu osób. Ja kroję 2 cebule, bo wolę, żeby ten syrop był świeży.

witam wieczorowo :) szefowa mnie w robocie wkurzyła, kazała mi przekopać się przez magazyn z obuwiem i posprzątać więc cały czas latałam z góry na dół po drabinie układając na półkach bite 4 godziny (oczywiście nie skończyłam). Fajny pomysł dla takiego brzuchacza jak ja schylać się cały czas albo zasuwać po drabinie ://
a teraz piekę chlebek domowej roboty :) właśnie odstawiłam do wyrośnięcia, jak będzie dobry to zacznę uprawiać go częściej, nie wiem czy słyszeliście coś o angielskim pieczywie ale jest okropne.

O kuchnia... Kochana współczuję, szefową to masz chyba nienormalną. Uważaj na siebie!
Daj znać jaki chlebek ci wyszedł.

Mnie z kolei dopadły złe myśli. Boję się, czy wszystko z Maleństwem w porządku. Nie czuję ruchów, ani nic, gdzieś mnie pobolewa w okolicach jajnika... Jak ja wytrzymam do wtorkowej wizyty? Oszaleję chyba z niepokoju :-(

Głupku, na ruchy czas jeszcze!!!! Będzie dobrze wszystko.
My mamy już bezpieczny czas!

Mnie dziś czekają porządki i ściera.
łoooo pełnia radości :eek:

reklama
dzien dobry sobotnio..
tak mi sie dluzyl ten tydzien calymi dniami w pracy...ze dzisiaj wydaje mi sie ze zlapalam pana boga za nogi..
apropos..klocilam sie ostatnio z moim s na temat wiary w boga, bo ta moja jest kompletnie pokrecona:-D i nie ma nic wspolnego z niedzielnym tut tup do kosciola:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry