Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A paracetamole i inne apapy dzialaja na mnie krotkotrwalo.Mam taki sam problem tylko wczoraj bolalo dzis jest ok ....Aisha - po mnie jak najbardziej
Ja dzis mam kiepski dzien :-( W nocy zamiast spac to chyba dzemalam, bo budzilam sie milion razy:-(Malo tego rano wstalam opuchnieta na policzku jak Bulinka:-(I nie wiem czemu - mam zeba do wyrwania, ale musi poczekac az urodze. No i wyczuwam ósemki, wiec powodem opuchlizny jest ktoras z tych rzeczy. Rano zrobilam sobie oklad z lodu - bylo ciut lepiej. A popoludniu ucielam sobie dzemke po tej nieprzespanej nocy i wstalam z wrazeniem wielkiego polika, tak wiec siedze teraz z kolejnym lodowym okladem:-( Mam nadzieje, ze do jutra przejdzie:-(
A wczoraj wieczorem jak lezalam w lozku poczulam takie jakby pekajace babelki w brzuchu przez chwile i sie zastanawiam czy to byl dzidz![]()
,,,,,,,,,ale nie jest zle 15€ :-)
Hej kobietki kolo 14tygodnia widac juz cos u was?
Cześć babole :-)
Okazało się, że mam 10-dniową przerwę od pracy. Rano zaczęłam znów plamić i to mocniej, niż ostatnio (a było to aż dwa tygodnie temu). Zadzwoniłam do mojej ginki, kazała mi przyjść no i właśnie od niej wracam. Dzidzior na szczęście w porządku, tylko ta moja nieszczęsna kosmówka. Patrzyła mi chyba z 10 minut w poszukiwaniu jakiegoś krwiaka, ale na szczęście nie ma. Taka chyba moja "uroda", że mam te plamienia. Zobaczymy, co będzie, jak się już całkiem łożysko usadowi.
W każdym bądź razie mam tydzień zwolnienia, mam odpoczywać i brać luteinę.
Powiem Wam, że cieszę się, bo już czuję się naprawdę zmęczona. Chodzenie spać po północy, wstawanie o 6, bieganie po szkole, siedzenie nad sprawdzianami, zebrania, wywiadówki, dyskoteki...to nie do końca dobry klimat dla ciężarówki![]()
I stwierdzam, że to musi być baba, bo tylko baba babie tak daje w kość;-)
Dziękujęfiołkowa odpoczywaj i dbaj o siebie.
Ciekawe jak wiolonczela z córeczką, coś nie pisała chyba, że przeoczyłam.
Ja czekam na męża by nacieszyć się z nim chociaż dziś wieczór, bo znów jutro wybywa egh
Miłego wieczoru dziwczyny
W sumie, to nie wiem do końca, ja z tą płcią, bo dziś dziecko wystawiło się pupą i lekarka mówi, że mi nie powie, niespodzianka. Ona chyba nie pamięta, że ostatnio prognozowała babę (trochę za bardzo zapracowana jest ta kobiecina...) i mam dziwne wrażenie, że jednak facet
Dziękuję równieżNo i dobrze!!! A plamienia znowu w pt. Normalnie masakra.
Odpoczywaj!
I widzisz, ja nawet nie zauważyłam, że faktycznie dziś piątek...Dziwne to

Malo tego rano wstalam opuchnieta na policzku jak Bulinka:-(I nie wiem czemu - mam zeba do wyrwania, ale musi poczekac az urodze. No i wyczuwam ósemki, wiec powodem opuchlizny jest ktoras z tych rzeczy.
A wczoraj wieczorem jak lezalam w lozku poczulam takie jakby pekajace babelki w brzuchu przez chwile i sie zastanawiam czy to byl dzidz![]()
) i stomatolog dał mi jakieś prochy, ze ból zniosłam bez wiekszych problemów - oczywiscie najpierw skonsultowałam z ginką... ale nie pamiętam.... a rwałam siódemkę... heh... też musze zadzwonić i wziać termin na drugi przegląd "ciążowy", żeby kolejnego zęba nie stracić... choć moją zmorą są bardziej słabe dziąsła niż zęby...ale jeszcze nie krwawię, to nie jest źle...
chcę "nastawić" specyfik na noc...