reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Hej.
Ja tez póki co kompletuje, jeszcze kilku rzeczy brakuje typu majtki jednorazowe, podkłady poporodowe, ale jeszcze mam przecież tyyyyyle czasu :-D
Nie no, muszę dokupić brakujące rzeczy bo nie znasz dnia ani godziny...

Lisica ja też dopiero mam 5 sztuk tych majtek ale nie wiem czy jest sens narazie kupić więcej skoro to można w aptece w szpitalu dokupić. Podkładów i biustonosza do karmienia mi brakuje.
Dla dzidziusia chyba mam wszystko. Co na Początek Potrzeba.

Przedszkolanki zgłosiły mojego synka do konkursu plastycznego :-/ trzeba zrobić oryginalnego krasnala (mają tydzień bajkowy). Nie mam pomysłu, jakieś sugestie? Myślałam żeby zrobić go z masy gazetowej, żeby nie był całkiem płaski :-/

Katagorka ja tez mam 5szt i nie kupuje wiecej, mizna w razie czego dokupic a ostatnio chyba mi starczylo tyle pozniej juz zwykke bawelniane uzywalam.
Aaa ja tez nie mam biustonoszy do karmienia ale poczekam jeszcze poza tym nic sensownego nie moge znalezc...

Lisica z zajec manualnych to ja jestem do niczego wiec nie pomoge.

Mnie zmobilizował ból brzucha 2 tygodnie temu. Brzuch twardniał, bolał, że się wystraszyłam. Smakowała co miałam, gdyby nagle się coś zadziało. Brakuje mi spakowanych rzeczy dla maleństwa, ale najpierw muszę pobrać nowe ubrania i popracować.

Lisica -Z krasnalem nie pomogę. Nigdy nie robiłam...a może z masy solnej i pomalować go.

reklama
Do góry