Asiula no właśnie ja też latam sprawdzać co chwilę od rana czy tam jakiegoś śluzu/czopa nie ma:/ Staram się nie wariować za bardzo, bo dziś wieczorem mam na szczęście planową wizytę to się dowiem co i jak tam wygląda, a póki co z kanapy nie schodzę... Skurcze mnie łapią jak więcej pochodzę póki co... chciałabym dotrzymać choć do końca kwietnia/początku maja
reklama
Ja pewnie też nie dotrwam do końca. Na ostatniej wizycie lekarz poinformował mnie, że szyjka skróciła się i jest rozwarcie "na opuszek palca". Chociaż życie czasem płata nam figle i mam nadzieję, że dotrwam chociaż do 38 tygodnia. W ciąży drugą córcią leżałam od 19-stego tygodnia, a urodziłam ją w 40-stym.
Pozdrawiam wszystkie lężące dziewczyny.
A leżałas do tego 40 tygodnia czy wstałaś jakoś wcześniej? Ja z Martynka leżałam do skończ 37, potem wstałam, poszłam do fryzjera, odstawiłam leki i trzy dni później urodziłam. Teraz też chciałabym tak wytrzymaC ale mam wrażenie że jest dużo ciężej.
Lisica.
Fanka BB :)
Mitaginka ja uwielbiam Alles ;-)
Masa solna niestety odpada, bo to ma być ilustracja.
Etsa witamy!
Verna mnie od kilku dni boli okropnie. I dołem niestety dość twardy. A wczoraj miałam delikatne plamienie. Dziś rano też. I wydzielina jakby trochę większa...
Masa solna niestety odpada, bo to ma być ilustracja.
Etsa witamy!
Verna mnie od kilku dni boli okropnie. I dołem niestety dość twardy. A wczoraj miałam delikatne plamienie. Dziś rano też. I wydzielina jakby trochę większa...
etsa
Fanka BB :)
Też leżałam do 37 tygodnia. Odstawiłam fenoterol i normalnie zaczęłam funkcjonować (o ile w 9-tym miesiącu po 4 miesiącach leżenia można nazwać normalnie) i urodziłam dzień przed terminem.
Też leżałam do 37 tygodnia. Odstawiłam fenoterol i normalnie zaczęłam funkcjonować (o ile w 9-tym miesiącu po 4 miesiącach leżenia można nazwać normalnie) i urodziłam dzień przed terminem.
To miałaś trochę więcej szczęścia ;-)
Ja jestem na zwolnieniu wlasnie przez twardnoejacy i bolacy brzuch..chociaz pare dni jest duzo lepiej.za 3tygodnie mam odstawic luteine takze zostanie mi duphadton.magnez i clexana .na szczescie poki co u mnie szyjka wysoko i ponoc ok wiec mam polegiwac jedynie;-) torby nie mam spakowanej i w zasadzoe to mam duze braki jeszcze. Wlasnie sie przymoerzam do zrobienia zamowienia w aptece. Lisica a moze krasnala głowę z kulki styropianowej a tułów z jaja styropianowego i to ladnoe pzdoboc a nogi mozna zrobic takie wiszące tylko jakos go ppdeprzec zeby mogl siedzieć. Albo pdciac dol w jajku-tulowiu....przepraszam za bledy ale pisze z komorki
reklama