reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja mam zamiar iść za ciosem i nie wracać po macierzyńskim. W moim zawodzie nie ma opcji żebym w ciąży pracowała. Chce dwójkę dzieci wychować i dopiero po tym drugim na stałe do pracy wrócić :)
Mam podobny plan. Teraz jestem na wychowawczym. Chcę go pociągnąć do końca roku i w tym czasie postarać się o drugie dziecko. I dopiero jak to drugie odchowam to wrócić do pracy. Jak będzie to zobaczymy. Ale wolałabym taka opcje niż wrócić na parę miesięcy i iść na zwolnienie. Podejrzewam że szef by się wtedy bardziej zdenerwował bo by zastępstwo stracił i musiał szukać nowego. Takie plany ale co przyniesie życie to się okaże :) miłego dnia Dziewczyny

Dzień dobry dziewczyny :)

Natalia współczuję mdłości. W pierwszej ciazy też Cię meczyly? A co do pracy to masz na tyle lekką że pozwala Ci pracować w ciazy? Ja pracując na naszej strefie jak się tylko dowiedziałam że jestem w ciazy to na drugi dzień już nie poszłam haha [emoji23][emoji4]

Klauduska podziwiam za wytrwałość. Ja bym już 10 razy testowala [emoji4] oby głowa przestała boleć i miłego dnia w pracy [emoji16]

Agata a ty kiedy testujesz? [emoji4]

Ja już po śniadaniu i kawie. Dziś na szczęście brzuch o niebo lepiej niż wczoraj więc biorę się w garść i myje okna [emoji23] co dziś gotujecie na obiad? Może się zainspiruje [emoji848]

Mam podobny plan. Teraz jestem na wychowawczym. Chcę go pociągnąć do końca roku i w tym czasie postarać się o drugie dziecko. I dopiero jak to drugie odchowam to wrócić do pracy. Jak będzie to zobaczymy. Ale wolałabym taka opcje niż wrócić na parę miesięcy i iść na zwolnienie. Podejrzewam że szef by się wtedy bardziej zdenerwował bo by zastępstwo stracił i musiał szukać nowego. Takie plany ale co przyniesie życie to się okaże :) miłego dnia Dziewczyny
A przypomnij ile ma twoje dziecko? :)
Ja mam do końca września macierzyński, potem urlop zaległy do 21 listopada wiec do wtedy mam czas :p to jakieś 3 cykle, myślę że wystarczy

Kasiu ja mam plan wytrwać do wtorku minimum a ty :)

Ja mam do końca września macierzyński, potem urlop zaległy do 21 listopada wiec do wtedy mam czas [emoji14] to jakieś 3 cykle, myślę że wystarczy

18 miesięcy. Już skończyłam macierzyński i teraz wychowawczy ciągne. Od nowego roku chcemy posłać Mała do żłobka.

Ja mam do końca września macierzyński, potem urlop zaległy do 21 listopada wiec do wtedy mam czas [emoji14] to jakieś 3 cykle, myślę że wystarczy

A ja Nie zdążyłam testować bo dostałam @. Dziś 3dc dopiero [emoji4]

reklama
Do góry