• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

- sterylizator do butelek- nie miałam, ale myślę, że konieczny nie jest
- podgrzewacz, mam, ale praktycznie nie używałam
natomiast - przewijak bardzo nam się przydał, kupiliśmy od razu z łóżeczkiem i używaliśmy przez około 8 miesięcy.
Łóżeczko turystyczne espiro, polecam.

Załączniki

• MELODY-ESPIRO-FOTO.jpg
    MELODY-ESPIRO-FOTO.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama
dobrze, że napisałaś:-)
tez chciałabym na początku widzieć buzię malucha
po wózek chyba jednak wybiorę się do jakiegoś centrum z rzeczami dla dzieci
mam pytanie: czy dziewczynom, które już były mamami przydały się:
- sterylizator do butelek
- podgrzewacz
- przewijak

bo nie wiem czy kupować czy to strata kasy

pozdrawiam

Ja sterylizatora nie mialam,ale moja kolezanka ktora ma teraz baby ma taki do mikrofali i jest zadowlona,ja tez kupie taki caly zestaw Avent
Philips AVENT BPA Free Essentials Gift Set - Avent - Babies "R" Us#

Podgrzewacz nie przydal sie bo zawsze podgrzewalam wode w czajniku do mieszanki(mialam elektryczny)
Przewijak mialam z wanienka i ja znowu bylam zadowolona.Moja dwojka sie wychowala na nim i teraz cora kuzyna

MAM TEN WOZIO :) jupiiiiiiiiiiiiiii teraz tylko trzeba ustalic termin kiedy moge go odebrac :)

Mam pytanie jak to jest jak sie kupi wozek wczesniej gdzie go trzymac bo cos kiedys slyszalam ze nie powinno sie w domu :) co wy o tym sadzicie ??

ale sie ciesze za 80 euro :) i z 10 na paliwo :)
wozek ma 1,5 roku kolor mi sie bardzo podoba i duzo o nim czytalam podobno jest spoko :)

Tak myslalam ze jak nie uda sie z tamtym ale juz jest moj :) to ten jest jeszcze fajny i ten za 100 :) a nowe sa po od 300 :)

A dzisiaj znalazlam te mebelki

Albo te tez sa ok takie inne

Ci ludzie tak bija ze szok za 350 mozna juz w sklepie nowe z promocji kupic z drzewa :) ja tak za uzywane planuje 150 :) wiecej szkoda bo lepiej poczekam ,doloze i nowe :)

Gratuluję zakupu - mam nadzieję że będziesz zadowolona :tak:

Mebelki ostatnie mają fajny przewijak, ale szafa z zasłonką taka mocno "robocza" czy tymczasowa mi się wydaje...
Może rzeczyiiście poczekasz i dołożysz do nowych skoro to tak niewielka różnica?

A wózek bym złożyła i zapakowala (zeby się nie kurzył i miejsca nie zajmował) i trzymała w domu. Precz z przesądami!!! :-)

A to sobie kupila mama
!Bb1wCZQB2k~$(KGrHqQH-CgEqszl1WnFBK)5k1Nhz!~~_35.JPG

Butki

!Bb4Pp9gB2k~$(KGrHqQH-CgEqszl1WnFBKyHu!(S4g~~_35.JPG

To jest swietna sprawa taki wklad do kurtki bo wiadomo ciezko sie dopiac i po klopocie szkoda ze nie bylo brazowych tylko szary ale co tam wazne zeby brzuszkowi cieplo bylo :)

Za 1 euro to kupilam :)

!BbtesHgB2k~$(KGrHqMOKjMEq30BtgwfBK)QYpk7KQ~~_35.JPG

a od dzisiaj nie wchodze na e-bay bo M dostanie szoku :-D

ASIA KC :) dokladnie precz z przesadami ,wozio wyczyszcze i zapakuje i niech czeka do marca :)

Jesli uda mi sie kupic meble uzywane za 150 to super nie to pojedziemy do Holandi do ikkei jest o duzo taniej niz w Niemczech (zawsze porowniujemy ceny ) i tam kupimy wszystko :)
Tez sa ladne i ceny normalne :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry