• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

MAM TEN WOZIO :) jupiiiiiiiiiiiiiii teraz tylko trzeba ustalic termin kiedy moge go odebrac :)

Mam pytanie jak to jest jak sie kupi wozek wczesniej gdzie go trzymac bo cos kiedys slyszalam ze nie powinno sie w domu :) co wy o tym sadzicie ??

ale sie ciesze za 80 euro :) i z 10 na paliwo :)
wozek ma 1,5 roku kolor mi sie bardzo podoba i duzo o nim czytalam podobno jest spoko :)
Super!!!!!Wiedziałam że się uda!!!!!!!!

reklama
kamikaa
gratuluje wygranej aukcji :-)
wuzio fajowy, oby służył długo i sprawnie :tak:

co do mebelków, to ja sama liczę na ikeę bo się sprawdzają i można tam dosyć tanio kupić nowe :tak:, także polecam i Wam, szczególnie, jak możecie sobie pojechać i kupić tańsze za granicą

moniazuber ja tez nigdzie wczesniej czegod takiego nie widzialam i dopiero tutaj w ebay pisalam do tej kolesi i ona byla zadowolona nowe kosztuje 20 euro i jest taka firma ktora to sprzedaje moze znajde link :)
Oni maja komplety razem juz z plaszczem ale drogie i takie cos pasuje tez do wszystkich innych plaszczy i kutrek :)
po co mam kupowac kurtke zimowa 42 rozmiar potem schudne i co kurtka na jeden sezon :8 za drogi interes a i tak nie dopne na sam koniec nawet jak bedzie 44 rozmiar :-D a tutaj brzusio ma cieplo :)
Jak przyjdzie przymierze do mojej kurtki i fote wstawie a oto link :)

http://www.mamaponcho.de/de/

w PL nie widziałam czegoś takiego, a bardzo przydatne :-)
właśnie średnio mi się chce kupować zimową kurtkę/płaszcz
bo drogie i tylko na jeden sezon, wolałabym za tą kasę coś Dzidzi kupić :tak:
a nie wiadomo, jaką będziemy miały zimę
ja już czasem zakładam swój płaszcz zimowy, zapinam się jeszcze ale niestety już widzę, że za 2 m-ce będzie poważny problem :szok: szczególnie, że brzuszek pęcznieje już systematycznie i widzę, że nie będzie mały

gratuluje zakupow :tak::tak::tak:

co do sterylizatora to ja nie szalalabym - znajoma mowila ze jej tesc ktory jest lekarzem jak zobaczyl u niej w dom uto urzadzenie to ja wysmial po prostu ze przesadza i ze dzieci musze miec stycznosc z zarazkami.
Podgrzewacz sie przyda jak ktos planuje karmienie butelka albo i podroze (musi meic wtedy koncowke taka do zapalniczki samochodowej). Ja mialam wprawdzie ale wode na mleko mialam zawsze przegotowana w czajniku, obiadki podgrzewalam w mikrofalowce albo w garnku z goraca woda.
Podczas podrozy kilka razy sie przydal, chociaz wolalam nie czekac w nieskonczonosc az sie podgrzeje tylko poprosic w przydroznym barze o podgrzanie sloiczka...

Może nie całkiem zakupy, ale ja dziś od szwagierki i teściowej dostałam: piżamkę, piękną bluzeczkę (duużą), sukienko-tumikę i zwykłą pasiasta bluzkę (chyba nawet zmieszczę się w cyckach, bo mam z tym spory problem ostatnio).

Mag no wlasnie na te piersi tez dzis fiksowalam gdy wychodzilam i doszlam do wniosku ze nie mam w czym chodzic.
Wszystkie bluzki rozchodza mi sie na piersiach,nawet te ciazowe i brzydko wygladajMusze przejsc sie jutro do sklepow i uzupelnic moja szafe,bo wszystkie spodnie przedciazowe juz mnie cisna jak usiade,a od kolezanki dostalam sztruksy ciazowe to w biodrach i tylku jak worek.
Wiec nie mam wyjscia tylko zakupki.

reklama
Mi sie własnie ten model podoba:tak::-) Widziałam go w sklepie, jeździłam nim, tylko wlasnie ta spacerówka.. ale dla mnie to nie jest aż taka tragedia ;-) Będzie już ciepło na dworzu jak bedzie w spacerówce jeździł i będe chciala by od początku podziwial świat:-p:-D Zawsze przecież będę mogła do niego zajrzec:tak: A! i jest super stabilny i ma świetny podnóżek:tak:

MAM TEN WOZIO :) jupiiiiiiiiiiiiiii teraz tylko trzeba ustalic termin kiedy moge go odebrac :)

Mam pytanie jak to jest jak sie kupi wozek wczesniej gdzie go trzymac bo cos kiedys slyszalam ze nie powinno sie w domu :) co wy o tym sadzicie ??

ale sie ciesze za 80 euro :) i z 10 na paliwo :)
wozek ma 1,5 roku kolor mi sie bardzo podoba i duzo o nim czytalam podobno jest spoko :)
Gratulacje!!!:-):-):-)
Ja bym wózio zlozyła i trzymała w domku:tak:Kit z przesądami, mówimy im stanowcze: NIE:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry