• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Wlasnie dzwonila ta kolesia od wozka i mowi czy mi pasuje bo ona dzisiaj bedzie w miom miescie czy chce zeby mi przywiesc ten wozio :)) jacha ze chce i bedzie popoludniu .
Jupiiiiiiiiiiiii nie trzeba bedzie czekac do piatku :)

Potem jak juz go wezme pod lupe zdam wam relacje

Ale super się złożyło! i fajna ta sprzedawczyni że pomyślała o Tobie...
Ciesze sie jak nie wiem dlatego ze z natury jestem niecierpliwa :zawstydzona/y::-Di juz chce wszystko od razu nie lubie czekac :-)a ten czas ktory musielibysmy poswiecic na jazde tam i spowrotem wykorzystamy w piatek na skrecanie mebli :) i juz bedzie do przodu :) a moze namowie M na wyjazd do ikkeii :) jak malarz mnie nie wystawi w srode to moze do piatku pokuj dziecinny bedzie gotowy a wtedy mebelki :tak:kto wie musze czekac czy chce czy nie tutaj nie mam wyjscia :)

Jak to jest jak ma sie remont w domu i malowanie chodzi o farby i wdychanie jest to szkodliwe dla dzidzi ?

MAG oo7 fajne rzeczy :)
Ja zamiast wanienki kupuje wiaderko :) miala moja kuzynka i maly uwielbial kapiele :)

A wczoraj w tv widzialam jak matka 3 dzieci tego najmniejszego noworodka kapala w normalnej wannie ,trzymala go na rece zeby sie nie wyslizgnol miala rekawiczki :) a wloski mu plukala pod kranem i to dziecko nawet nie pisklo :))
Kobita miala doswiadczenie .

mag007 ja mialam ta wanienke, a nawet jeszcze mam, gdzies w piwnicy ;-) malz mi do dzis wypomina ten zakup przy okazji jakiegos tematu o kapieli dzieci :) bo ona sie do niczego nie nadaje , przynajmniej wg, mnie. Szkoda pieniedzy. A posciel bardzo ladna, ta z krateczka mi sie podoba.

A co do wiaderka to sie nad nim zastanawialam bo podobno dzieci naprawde lubia kapiele w wiaderku,ale ciekawa jestem czy bede umiala w nim dziecko wykapac... zeby tez sie nie znalazlo w piwnicy hehe

Ostatnia edycja:
a co sadzicie o tym
!Bb-PVQ!B2k~$(KGrHqEOKj0Eq3tDk5m0BKyelcJYLw~~_12.JPG

mozna i do wozka i tak w pokoju np.na podlodze dziecko na tym polozyc ;)

Co do wiaderka kapanie malenstwa bardzo latwo ja tez probowalam u kuzynki i spoko nie ma obawy jedna reka trzymasz dziecko najlepiej jak trzymasz reke w wodzi i dziecku pod pupa a druga myjesz :) proste i luzik :)A dzieci to uwielbiaja bo nie jest im zimno sa po szyje zamoczone w wodzie :) i maja uczucie jakby dalej siedzialy u nas w brzuszku bo dno wiaderka jest w ksztalcie hmmmm powiem tak miednic -dno macicy :)
czytalam duzo o wiaderku i mysle ze jest fajniejsze niz wanienka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry