reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja juz ciuchowe zakupy sobie daruje. Teraz przejde do troszke innych zakupow :-)
przeciez kurka musze kupic wszystko, bo to pierwsza dzidzia.

mam nadzieje ze niedlugo przyjda moje pieniazki za 2 miesiace z ZUSu to poszaleje ;-)

strasznie mi sie podobaja takie nasycone kolory ciuszkow :-D:-D

reklama
przepiękne macie wyprawki, a pasiaczki rewelka!
Ja też już troszkę mam, ale kupuję stopniowo żeby nie zbankrutować. A jak myślicie że to duży wydatek to pomyślcie sobie że są takie mamy (jak ja) które muszą zaopatrzyć w ubranka swoje podwójne szcześcia!

Ciesze się że Wam się podobają :-)
W tym sklepie sporo pięknych ciuszków - te są wygrzebane z kosza - próbki tzw. Jest troszkę przecenionych (do zniesienia - body za 13-15 zł, śpioszki ok 15tu). Ale ceny normalne już takie sobie :eek:

Za bluzę dla 5latka bez przeceny życzą sobie "tylko" 93zł :szok: Po przecenie 45...

A ja przygotowuwałam moje rzeczy do prania i przy okazji postanowiłam w końcu porobić obiecane fotki. Tylko się nie przestraszcie, bo będzie w paru postach :D
Przede wszystkim okazało się, ze jak wrzuciłam do pralki śpiworek i rożek
1.jpg oraz wszystkie reczniczki, kocyki, pieluszki 2.jpg to na nic więcej nie starczyło miejsca :D Właśnie się piorą.
Tak mniej więcej wyglądają ciuszki wszystkie razem: 3.jpg

a teraz będzie trochę szczegółów: 4.jpg5.jpg

Oraz ostatnia:
16.jpg
buciczki, rękawiczki, czapeczki:
17.jpg
czapusie i skarpetusie:
19.jpg
oraz nosidełko:
19.jpg

To by było mniej więcej tyle :-D

Załączniki

• 18.jpg
    18.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 34
Agniesiak85 wózek super, miała go właśnie moja koleżanka, nie raz miałam okazję go prowadzić, leciutki, zwinny i za taka cenę bardzo ładnie się prezentuje. My się zdecydowaliśmy na wózek tej firmy tylko ten z małymi kółkami z przodu Espiro vector 4 air,w turkusie

VECTOR 4 AIR Espiro +Fotelik +Śpiworek!!! (786828365) - Aukcje internetowe Allegro

Nas tez wydatek ominie, bo wózio kupują nam rodzice na spółkę:-)

POzdrawiam
Świetnie, że dobry ten wózeczek:) Znaczy, że dobry wybór:) my fotelik oodzielnie kupimy do samochodu tylko.:tak:
Dziewczyny świetne ciuszki :) Chyba zaraz sama polecę do lumpka poszperac :)

wow!!!!!:szok: mag ale fajnie duzo ciuszkow :-) ja jestem ciekawa czy jak pojade do tesciowej pierwszy raz ja bede widziala na oczy czy cos dostanie antos od niej .... hmmm moze cos kupila albo na drutach zrobila :-) uwielbiam reczne robutki dla dzidziolkow sa przeslodkie normalnie :tak:;-)

reklama
wow!!!!!:szok: mag ale fajnie duzo ciuszkow :-) ja jestem ciekawa czy jak pojade do tesciowej pierwszy raz ja bede widziala na oczy czy cos dostanie antos od niej .... hmmm moze cos kupila albo na drutach zrobila :-) uwielbiam reczne robutki dla dzidziolkow sa przeslodkie normalnie :tak:;-)
Nam babcia M szyje pościel do łóżeczka dla bobaska:) Ma super materiał taką flanelkę :D Ah.. nie mogę się doczekac kiedy będzie gotowa:)

Do góry