ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Dawid też nie lubi leżeć i zakładać pampersów, próbuję go nauczyć siusiać do kibelka, nakładamy nakładkę, marnie nam to idzie, na nocnik nie ma mowy aby usiadł, uparciuch z niego straszny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się, że Pampersy są świetne, ale płaci się też za markę (jeżeli nie przede wszystkim). Pampersy są mięciutkie, elastyczne, dobrze wchłaniają, ale też potrafią uczulić przez te paski aloesowe i inne cuda. Podobno najbezpieczniejsze pod tym względem są Happy, ale one z kolei są grube i jakieś takie twarde.Jakościowo na pewno są gorsze od Pampersów, sama cena za siebie mówi, ale niektóre dzieci mają mniej wrażliwą skórę, ja spróbowałam z tymi pieluchami z biedronki jak synek miał mniej więcej pół roczku, wcześniej też nie chciałam ryzykowć.
u mnie Olek zakumał o co chodzi jak miał 2 latka, nie ma się co spieszyć bo to musi się dziecku w główce przestawić, że ma siusiać do kibelka. Choć zachęcać to trzeba by miał szanse się przestawić.Dawid też nie lubi leżeć i zakładać pampersów, próbuję go nauczyć siusiać do kibelka, nakładamy nakładkę, marnie nam to idzie, na nocnik nie ma mowy aby usiadł, uparciuch z niego straszny!
ja chusteczek mam juz tyleee że nam na pół roku chyba starczya ja dzisiaj zakupilam chusteczki mokre... 4 w cenie 3. hehe w biedronce firmy Dada.
A pampersy na poczatek chcialam kupic Pampersa.