reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

nie rozumiem z tymi majtakami... przecież te "podpaski" muszą się na czymś trzymać, bo nawet jak się leży to to wszytko z człowieka wychodzi, a np. jak by się chciało pójść do ubikacji to co nagle trzeba wsuwać majtki? :eek: a jak ktoś obok przyszedl na odwiedziny? to na to patrzy?? :laugh2: ehh
ja miałam CC więc nosiłam i majtki i spodenki z piżamy wiec jestem w ciemię bita :sorry:

reklama
Strasznie mnie wkurza ze te ludzie od tej kolyski nawet nie racza sie odezwac ! chamy jakies czy co .....
Napisalam im ze czekam do nastepnego piatku i jak nie przyjdzie to w poniedzialek 21 ide do adwokata i zakladam sprawe dane mam tz imie i nazwisko i wiem z kad sa no i konto mam ,reszta chyba sie taki adwokat zajmnie .
Bylabym madra moze nie tyle co madra ale cierpliwa to bym dzisiaj mogla kupic inna za 40 euro i u nas na miejscu do odebrania i taka

%21Bh%21le,%21%21Wk%7E$%28KGrHqQOKkYEryt+mSQ3BLHUkirS1%21%7E%7E_12.JPG

A tak sie pospieszylam i teraz nie wiem co bedzie ,kasa wplacona i chamy nawet nie odpisza ale zeby wiecej siana za przesylke zadac to szybko napisali !
Weszlam na e-bay w prawo itd i pisze tam jak byk na czarno podkreslone ze nie mozna po zakanczonej aukcji zadac dodatkowych kosztow i jesli ktos sie pomylil i sie okazalo ze przesylka bedzie terat drozsza to on ponosi koszta a nie kupujacy ,wnerwia mnie to strasznie .

wiem ze jestem straszny narwaniec i cierpliwosc to wyraz obcy dla mnie :-D ale mam nerwa i tyle

Kamikaa - ja myślę, że powinnas napisać o tej całej sytuacji do serwisu aukcyjnego. Oni takie sprawy rozwiązują. U nas na allegro tak jest, a z tego co wiem to na e-bayu także, bo mój Ł. często kupuje coś z niemiec i tez miał ostatnio jakieś problemy. Tyle, ze chyba chodziło o to, ze przesyłka zaginęła gdzieś po drodze.
No, ale jakby nie patrzeć, to oni zajmują się sprawą, jesli zgłosisz, że coś jest nie tak.

u nas w szpitalu odwiedzin na salach nie ma - jest specjalny pokoj odwiedzin, do ktorego mama z maluszkiem musza dojsc (droga przez korytarz pierwszego dnia trwa cala wiecznosc :eek:), no ale tak czy inaczej lezenie bez majtek przy innych babkach to srednia przyjemnosc :-D

co do pokoi jednoosobowych to maja swoje plusy i minusy - minusem jest to ze jak sie idzie pod prysznic to zostawia sie maluszka samego, a tak to mozna poprosic zeby wspollokatorka zerknela i w razie czego zapukala do lazienki. No chyab ze ma sie pokoj jednoosobowy z lazienka to mozna sobei drzwi otwarte zostawic :tak:

A ja dzisiaj na zkaupkach widziałam mamuśke z wózkiem Roan, który bardzo nam sie spodobał i zapytałam jej czy jest z niego zadowolona. Powiedziała mi że jej dzieciatko juz jest troche duże i powinna zmienić spacerówke ale jest tak zadowolona że dalej nim jeżdzi hehe i faktycznie bąbelek taki większy był ale mieścił sie jeszcze hehehe Na zdjęciach ta spacerówka jest taka dziwna ale na żywo wygląda zupełnie inaczej tzn lepiej :happy: Mówiła tez że sie nim super jezdzi po naszych dziurawych chodnikach. Może nie jest lekki ale jest świetny. Juz nie moge sie doczekać jak go kupimy!!!!! Byle do stycznia hehehe :happy:

patinka -Roany sa fajne :tak::tak::tak: sama bralam pod uwage, ale jak dla mnie dosyc ciezko sie skladal (mamy maly bagaznik i kola trzeba sciagac) a dosyc duzo jezdze wiec jedny mz glownych kryteriow zaczela byc latwosc skladania (bo waga w sumei wszystkich wozkow z pompowanymi kolami jest b. podobna :tak:). No i dlatego kupilam Mutsiaka :sorry:

dżizas...jeszcze prywatnością trzeba się martwić, leżysz po porodzie i się wietrzysz, a tu niespodziewani goście:eek::confused2:

muszę spytać, jak jest w naszym szpitalu:confused2:

dlatego nie odwiedziłam koleżanki po porodzie, poczekam, aż wyjdzie ze szpitala i trochę odpocznie:-D

dlatego nie odwiedziłam koleżanki po porodzie, poczekam, aż wyjdzie ze szpitala i trochę odpocznie:-D
no to chwala Ci ale nie kazdy ma tyle taktu... Jasne ze trudno zeby ojciec sie nie pojawil w szpitalu, dziadkowie tez sa ciekawi, n oale u niektorych to cale pielgrzymki odwiedzajacych sa...
Choc teraz z powodu tej grypy odwiedziny z tego co wiem sa wstryzmane w niektorych szpitalach. Teraz ma byc 2 miesiace przerwy od tej zarazy, a potem ma byc drugi rzut, tak wiec w ogole nie wiaodmo jak to bedzie z porodem rodiznnym (w moim szpitalu od jakiegos czasu jest zakaz) no i z odwiedzinami...:eek:

reklama
A to moje dzisiejsze ( a właściwe juz wczorajsze tj. sobotnie) zakupki dla maleństwa-dopiero pierwsze ale na pewno nie ostatnie;-)
1. milusi kocyk z mikrofibry
2. 2 pokrowce na przewijak ( ecru i żółty) i prześcieradełko frotte ( ecru)
3. smoczek
4. welurowy pajacyk

Chciałam kupic trochę ciuszków ale było tyle ludzi ze złapałam to co sie dało ( czyt:przed półkami akurat nie było dzikiego tłoku) i w nogi:tak:Resztę kupię przy okazji bo sobota to jednak nie najlepszy czas na zakupy;-)

Do góry