reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

piszecie, że taka super jakość... ja tam nie wiem, ale i tak dziecko rośnie jak na drożdżach, więc nawet jak się cos powyciąga, to nie szkoda :-)
Super jakość to pewnie nie jest, wiadomo że to są marki dyskontowe. Ale wg mnie stosunek cena - jakość jest bardzo korzystny. A poza tym te ubranka są po prostu ładne w przeciwieństwie do wielu polskich porządniejszych i droższych ubranek, które mają beznadziejne nadruki. Przynajmniej mnie te wzory nie pasują ;-)

reklama
Alex, a podaj jakieś przykładowe cenki
Dwupak bluzeczek z długim rękawem - 11zł, dwupak półśpiochów - 15zł, pajacyk welurowy lub bawełniany - 13zł, bluza z kapturem z polaru - 11zł, koszula chłopięca z bluzą z kapturem wszytą w środku - 11zł, sweterek - 11zł, z droższych - dżinsy ze swetrem w komplecie - 26zł, ogrodniczki polarowe z body z długim rękawem - 30zł,kombinezon z misia (do wyboru wiadomo - niebieski lub różowy - 34zł), trampki niemowlęce, takie oldskulowe - 13zł, kocyk dla dziecka - 15zł, były też body w dwu lub trzypakach, ale cen nie pamiętam.

Ostatnia edycja:
Nowe fajne buciki Cherokee 0-3 miesiące chłopiec (842380105) - Aukcje internetowe Allegro
takie butki kupiłam:) wiem, że dziecko szybko rośnie, że dla niemowlaka to sie nie opłaca, że to właściwie tylko do zdjęć, i pewnie jeszcze masa innych argumentów, ale mi się podobały i kupiłam. i cieszę się jak dziecko:)
Blueberry, nie ma za co, sama rozpuściłam wici wśród dzieciatych znajomych, że są obniżki.

http://allegro.pl/item857336005_cherokee_bluzeczki_2pak_9_12_m_cy_nowe.html te bluzeczki były za 11zł

Ostatnia edycja:
Mój sie nie wstydzi... Ale jak kiedyś byłam z małym w domu i nie mogłam iść na zakupy, to poprosiłam go o wkładki. Akurat szedł z mamą na zakupy. On jest bardzo skrupulatny więc każdy rodzaj obczytał i stał z pół godziny przy tej półce i przyniósł mi do domu..... podpaski. Ja sie zaśmiałam i mówię, ze prosiłam o wkładki a ne podpaski. A on do mnie, a jak sie to poznaje. No to mu tłumacze, wkałdki są takie malutkie, cieniutkie... A on do mnie, a jak mam to poznac jak jest w pudełku :eek:. Nastepnym razem dam mu opakowanie :-p

mój ma wszystko obcykane wkładki podpaski :-D:-D:-D

ale zakupiłam i tak wszytko w aptece internetowej dziś mamy do odbioru podkłady podpaski majtki jednorazowe i takie tam:tak:

reklama
Do góry