Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
. I ogólnie się stersowałam wsłuchana w siebie extremalnie. w 36 tyg powiedział mi o pieknie juz bez przeszkód można rodzic jest bezpiecznie - nie musze leżakować. I od dwóch tygodni latam sprzątam, dekoruję i przede wszystkim codziennie zastanawiam się czy to juz. Nastawiałam się psychicznie. A teraz okazuje się że na poród się nie zanosi
.
.
kazda z nas ma jakies dolegliwosci a coraz wiecej listopadowek besdzie sie rozdwajalo z pazdzierniku, ciekawe czy ja tez dolocze do tego "wczesniej rozpakowanego grona" bo pzreslanki do wczesniejszego tez u mnie sa :-( mam kontrole 28-mego i sie okaze co z ta szyjka, amm tylko nadzieje ze mnie do szpitala nie polozy na ta koncowke na jakies podtrzymanie 
Raczej nie powinien bo będziesz miała już skończony 37tc więc maluszek jest już bezpiecznymam kontrole 28-mego i sie okaze co z ta szyjka, amm tylko nadzieje ze mnie do szpitala nie polozy na ta koncowke na jakies podtrzymanie![]()