Icedal to mnie nie pocieszyłaś, w takim razie będę zwlekać do ostatniej chwili żeby tylko trafić do tego szpitala w którym chcę rodzić, bo wtedy mnie na pewno nie odeślą. No chyba że lekarz da mi wcześniej skierowanie i spokojnie sobie pojadę jak przyjdzie czas.
lunia83 gratuluję zwolnienia, w końcu sobie odpoczniesz :-)
A ja się rozpędziłam dziś po wynik posiewu a tu się okazuje że tydzień się czeka na wyniki, i w dodatku okazało się że w szpitalu zostawiłam swoje ulubione perfumy, więc już po nich
Dziewczyny a czy Wy robiłyście już wyniki na Hbs i powtórkę na toksoplazmozę?Bo nie jestem pewna czy zrobić je już, czy poczekać jeszcze ze 2 tyg.
lunia83 gratuluję zwolnienia, w końcu sobie odpoczniesz :-)
A ja się rozpędziłam dziś po wynik posiewu a tu się okazuje że tydzień się czeka na wyniki, i w dodatku okazało się że w szpitalu zostawiłam swoje ulubione perfumy, więc już po nich
Dziewczyny a czy Wy robiłyście już wyniki na Hbs i powtórkę na toksoplazmozę?Bo nie jestem pewna czy zrobić je już, czy poczekać jeszcze ze 2 tyg.
Ostatnia edycja:

.....Potem jakis mily pan poszedl ze mna po ochraniacze na buty i odprowadzil mnie na porodowke zeby zrobic ktg (calkiem tam przyjemnie, tak kameralnie 
).....
Ogolnie ok, pare razy tetno skoczylo Filipkowi ponad norme, ale ginka mowi ze takie pojedyncze przypadki nie sa niepokojace...Tylko maly nieruchawy strasznie, wiec ginka troche niezadowolona, mam nadal liczyc ruchy....
, ponoc glowka tak nisko ze to dlatego....
, tak wiec nowe do kolekcji sa. Do tego dieta - zero soli, zero pikantnych przypraw, zadnych ketchupow, majonezow, musztard, duzo bialka: codziennie jajko, piersi z kurczaka, sery biale....

oby jeszcze do nastepnego tyg. wytrzymac ;-) i nie przybieram juz na wadze,wiec chyba to naprawde juz blisko