agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
wiecie jakiego ja wyczynu dokonalam w poprzedniej ciazy? w tym samym dniu w ktorym urodzilam, ale nie wiedzialam ze bede rodzic bo na nic nie wskazywalo jeszcze to obcielam sobie paznokcie u nog z 23 kilogramami na plusie
nasapalam sie ze szok,,,,,,, ale udalo sie,,, poprostu wstalam rano zobaczylam moje pazury przerazilam sie i wzielam sie za robote,,, dobrze ze to zrobilam, przynajmniej nie wystraszylam ich na porodowce
tym razem brzuch mniejszy to sama sobie radze, nawet z goleniem tylko troche kipesko widac
nasapalam sie ze szok,,,,,,, ale udalo sie,,, poprostu wstalam rano zobaczylam moje pazury przerazilam sie i wzielam sie za robote,,, dobrze ze to zrobilam, przynajmniej nie wystraszylam ich na porodowce
tym razem brzuch mniejszy to sama sobie radze, nawet z goleniem tylko troche kipesko widac

......Nie pamietam kiedy mi sie cos takiego ostatnio zdarzylo.....Nagle slabo, poty, ciemno przed oczami, drzenie calego ciała itd......babki sie wystraszyly, ale chwile posiedzialam i mi przeszlo.....(A dzis juz wczesniej ok poludnia czulam takie roztrzesienie, rece zaczely mi dygotac itd...dziwne
).

Może to jest tylko tak że jak nie ma miejsc na porodówce to odsyłają do dyżurnego szpitala?