Clue to tak troszke na ostatnia chwiele bedzie wiadomo co i jak u was?? ja to tchorz jestem i jak uslyszlam cc to musialam wczesniej postawic i poukladac sobie wszystko zeby mnie nic nie zaskoczylo... ale moze lepiej ze sie nie nastawiasz.... ja to sny , filmy tylko o cc
Mpel nie daj sie ciazy do fryzjera raz ..... potem z cyckiem to jak sobie wyobrazasz?? teraz biegiem mobilizuj sie wczesniej przed lusterko pociwicz usmiechanie a pozniej na spacerek po pietruszke i do fryzjera..... ja tak dobrze nie mam musialam umowic sie z mama na poniedzialek zeby zostala z Remkiem a ja pojade obciac wloski i zrobic pedicure...... bo mam tak zaniedbane stopy ze az wstyd....
Mpel nie daj sie ciazy do fryzjera raz ..... potem z cyckiem to jak sobie wyobrazasz?? teraz biegiem mobilizuj sie wczesniej przed lusterko pociwicz usmiechanie a pozniej na spacerek po pietruszke i do fryzjera..... ja tak dobrze nie mam musialam umowic sie z mama na poniedzialek zeby zostala z Remkiem a ja pojade obciac wloski i zrobic pedicure...... bo mam tak zaniedbane stopy ze az wstyd....

na poczatku to troche sie nawet balam, ale lekarz mi powiedzial ze jezeli tylko ciaza nie jest zagrozona, to moj organizm jest przywyczajony do noszenia swojego dziecka, bo w koncu nie zaczelam robic tego od momentu zajscia w ciaze i miesnie sie wyrobily odpowiednie

.
,a chciałabym sama się podgolić do szpitala