Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam dokladnie tak samo... wczoraj juz myslalam ze Maciek sie nie najada, bo wysysa ze mnie wszystko i nadal plakal i chcial jesc co godzineA ja mam pytanie z innej beczki do dziewczyn karmiących.
Czy nie wydaje wam się , że macie mało pokarmu niekiedy? W nocy moje piersi robią się jak balony a w dzień są to mięciutkie poduszeczki. Mleko po naciśnięciu leci... ale tak jakoś się martwię , że znowu mi pokarm zaniknie samoistnie.
a w nocy nie ma problemu bo jak synek sie budzi co 4-5 godzin to sie jedzenie nagromadzi i niezle tryska ze sie az dławi... wierze w to ze sie wszystko unormuje w najblizszym czasie.
sama o niej marze, ale slyszalam ze w pologu to ponoc tylko prysznic mozna 
Zapisz mnie do rekordów Guinessaardzesh ale przez noc to nie mozliwe ;-)
Wiem, że nie miałam i nagle mam. Jedna noc wystarczy! I tu zgrzeszyłam.A ty juz kąpiel birzesz? Az ci zazdroszczesama o niej marze, ale slyszalam ze w pologu to ponoc tylko prysznic mozna
![]()
Ciągle brałam prysznic. Ale niektóre z Was mają możliwość wyjścia na zakupy, do znajomych itp. A ja nie miałam do tej pory nic relaksującego więc pierwszy raz pozwoliłam sobie na kąpiel. Pokarało mnie 
:-(