reklama

Mama u lekarza

reklama
Ja tez miałam parę takich skrzepów, ale mniejszych.

A powiedzcie mi czy nadal krwawicie?

No i nadal doskwierają mi hemoroidy, mimo, że stosuję maść. Wczesniej po 3 dniach stosowania maści mi przechodziło, ale teraz nic a nic nie pomaga. :no:

Ja też miałam kilka, ale mniejszych (chociaż ciężko powiedzieć jakiej wielkości są normalnie:sorry2:).

Nathalie ja teraz też mam hemoroidy, ale duużo duużo mniej niż po pierwszym porodzie. Na razie nic nie stosuję, bo nie jest tak źle. A codzienne jedzenie Acticvi mi pomaga:tak: Czasem jest dzień, że w ogóle ich nie czuję:-) Za pierwszym razem stosowałam czopki przez tydzień, ale poprawy zbytniej nie było, a dalej nie mogłam ich stosować, więc w aptece dali mi żel na hemoroidy i muszę przyznać, że po nim z dnia na dzień było lepiej. Kurcze szkoda, że nie pamiętam już nazwy tego specyfiku, ale jak go znajdę gdzieś to napiszę.

mnie na szczęście hemoroidy same zniknęły po porodzie, jedynie przez pierwsze 4 dni smarowałam maścią na bazie mentolu, którą dostałam w szpitalu.

kurcze dziewczyny nie mam nawet czasu was poczytać... ale choc się pozale... rozeszły mi sie szwy i strasznie mnie to boli... a rana jest dosyć duża bo Ala duża dziewczynka i dużo mnie nacieli... biore antybiotyk... nie moge za bardzo siedzieć... mam juz duzo pokarmu bo po samym porodzie to nie za bardzo i dwa dni dokarmiałam malutką butelką a teraz samo z cycków leci... nie wiem jak sobie poradzic by jeszcze mi sie nie porobiły zastoje bo problemów mamy już wystarczająco... Jak sie dokuruje i dojde do normy to nadrobie bo teraz to tylko ból..

reklama
Bardzo Was proszę, odpowiedzcie mi na moje pytanie.:-(

Ale ty juz masz ponad miesiac po porodzie :no: strasznie dlugo cie to trzyma.... ja niecaly miesiac po porodzie mam niewielkie plamienie i juz coraz rzadziej cos sie pojawia... Jednak chyba moze sie ono utrzymywac do 6 tyg pologu :confused: no a potem to i tak do lekarza powinnas isc ;-) on ci na pewno powie co i jak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry