nimfii
nadzieja umiera ostatnia
a mnie boli brzuch jak na okres ...możliwe że już bedzie się zbliżał - w poniedziałek będzie 6 tyg po porodzie ... dziś znów tylko się werandujemy - pogoda nawet wzglęna ale ja nie mam siły wózka ze schodów taszczyć
we wtorek ide do gina, ale co będzie gdy okres mnie wyprzedzi? przeciez nie pojdę na kontrole z krwawiącym kroczem. Może ten ból podbrzusza jest normalny tylko ja panikuję.
bolal mnie brzuch jak sie obkurczala macica - zupelnie jak bole miesiaczkowe, a teraz juz tylko plamie i to nie bardzo, a bol brzucha odczuwam inaczej - troche jak bole owulacyjne, czy to moze byc juz owulacja> ?
Zastanawialam sie czy jak pojde do gina i powiem o takim bolu to da mi skierowanie na USG, jak mysliscie?tez nie wierze ze nie mozna zajsc w ciaze podczas karmienia
nawet na SR nasz polona powiedziala ze ona wlasnie zaszla w druga ciaze zaraz po porodzie 
a mozesz napisac jak sie je przyjmuje - bo jestem ciekawa czy tak samo jak normalne antykoncepcyjne... No i kiedy pierwsza tabletke? Bo chyba nie mialas jeszcze miesiaczki?